Vysshaya Liga: Neman Grodno - Belshina Bobruisk 10.04.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 10.04.2020 yksi ottelu. Kello 19.00 alkavassa tasitelussa kohtaavaat Neman Grodno sekä Belshina Bobruisk. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Neman Grodno - Belshina Bobruisk
huhtikuu 10,2020
19:00

Vysshaya Liga: Neman Grodno – Belshina Bobruisk

Stadion Neman (Grodno)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.27 – 5.20 – 8.00

TV/Stream: Unibet TV

Valko-Venäjän jalkapalloilun pääsarjassa Vysshaya Ligassa starttaa Pitkäperjantaina 10.04.2020 sarjan neljäs ottelukierros. Kierroksen ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Neman joen mukaan nimetty Neman Grodno sekä sarjanousija Belshina Bobruisk. Kotonaan varsin vahva joukkue Neman on ottelun ennakkosuosikki. Sarjanousija Belshina hakee ottelusta kauden avauspisteitään.

Neman Grodno on kova kotijoukkue

Neman Grodno on aloittanut kauden tappiolla, voitolla sekä tasapelillä. Joukkueen ainoa voitto on kotistadionilta ja tässä pelissä Neman on tehnyt myös kauden ainoat maalinsa tähän mennessä. Neman on vahva kotijoukkue. Isännät ovat hävinneet viimeksi Stadion Nemanilla 5. päivä lokakuuta 2019 jolloin kauden 2019 mestaruuteen marssinut Dinamo Brest ryösti pisteet lukemin 0-1. Tämän jälkeen Neman on pelannut kymmenen kotiottelua tappiotta (harjoituspelit huomioiden). Vysshaya Ligan otteluissa Neman on voittanut neljästä edellisestä kotikamppailusta peräti kolme nollapelillä ja 13/15 edellistä kotipeliä ovat kaikki olleet alle 2.5 kamppailuita.

Näin päättyi Nemanin kauden ensimmäinen kotipeli:

Kerroinpoiminnat

Neman on kova kotijoukkue mutta ei mikään maalilinko. Edellisessä ottelussa Soligorksia vastaan joukkue ei ollut edes lähellä maalintekoa ja 0-0 tasapeli oli varsin maistuva. Belshina ajaa sisään uusia pelaajia ja uusi tuleminen pääsarjassa on tuottanut kolmessa pelissä kolme tappiota ja vain yhden maalin. 6/7 Neman edellisestä kotipeliä sarjassa ovat päättyneet toisen joukkueen jäädessä nollille.

Näillä puheilla kerroinpoiminnat Unibetilta! 

  • Neman voittaa – 2.05
  • Ottelussa alle 1.5 maalia – 2.55
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin, ei – 1.60
  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.47
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Sarjanousija Belshina Bobruisk putoamisvauhdissa

Belshina Bobruisk voitti viime kaudella maan toiseksi korkeimman sarjatason ja nousi näin ollen takaisin päsarjaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Seura voitti vuonna 2001 Vysshaya Ligan mestaruuden mutta tämän jälkeen se on viettänyt peräti seitsemän vuotta kakkostasolla. Tällä menolla hissi menee kauden päätteeksi takaisin ala.

Belshina on voittanut nyt kahdeksastoista edellisestä pääsarjan ottelustaan vain yhden ja tällä reissulla kaikki kolme ottelua putkeen. Edelliset 13 vieraspeliä Vysshaya Ligassa ovat päättyneet yhdeksän kertaa tappioon. Nemanin viidestätoista edellisestä peräti 11 on tarjonnut alle 1.5 maalia. Belshina on onnistunut vain kertaalleen maalinteossa (+yksi laukaus tolppaa) tällä kaudella joten maalinteko on tervanjuontia perjantaina.

Isäntien ottelu

Uskomme tässä ottelussa isäntien vahvaan kotipeliin. Kotivoitolle tarjolla hyvä yli 2.00 kerroin. Jäätäisiinkö jopa alle 1.5 osuman? Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi