Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino - Belshina 27.03.2020 Klo 17.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 27.03.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Torpedo Zhodino - Belshina. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino - Belshina
Maaliskuu 27,2020
17:00

Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino – Belshina

Stadion Torpedo (Zhodino)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 1.54 – 3.85 – 4.60

TV/Stream: X

Valko-Venäjä jalkapallon pääsarjassa Vysshaya Ligassa pelataan perjantain 27. päivä maaliskuuta kaksi ottelua. Tämän vihjeen vierasjoukkue Belshina Bobruisk lähtee ottelussa kertoimien valossa altavastajaana kotijoukke Torpedo-BelAZ Zhodinoa vastaan. Ottelu on molemmille liigakauden toinen kamppailu.

Torpedo Zhodino aloitti kauden makealla voitolla

Ottelun kotijoukkue Torpedo Zhodino sijoittui viime kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa kuudenneksi. Joukkueella olisi ollut hyvät mahdollisuudet korkeammillekin sijoituksille mutta kolme peräkkäistä tappiota kauden viimeisissä otteluissa rokottivat pistepussia.

Tämän kauden, Yuriu Pontusin valmentava miehistö aloitti 0- 1 vierasvoitolla Shakhter Soligorskista. Voitto oli Torpedo Zhodinolle erityisen maukas sillä joukke oli hävinnyt Valko-Venäjän Cupissa juuri Shakhterille aiemmin maaliskuussa kahdesti yhteismaalein 0-3. Torpedon ainokaisen kauden avauksessa iski lisäajalla brassipelaaja Gabriel Ramos jolle ottelu oli ensimmäinen valko-venäläiseurassa.

Kerroinpoiminnat

Kotijoukkue on ottelussa suosikki ja syystä. Kertoimet kotivoitolle ovat kuitenkin surkeat joten vetoja on haettava muualta. Belshinan otteluissa molemmat joukkueet ovat tehneet maalin yhdeksän kertaa kymmenestä edellisestä sarjapelistä. Belshinan otteluissa on niin ikään nähty yli 2.5 maalia 8/10 edellisessä.

Muutama kerroinpoiminta otteluun Betssonilta:

  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.77
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.77
  • 1 & ottelussa yli 1.5 maalia – 1.83
  • 1 & molemmat joukkueet tekevät maalin – 3.30

    BONUS: 100% bonus 100€ asti
    Pelaa nyt

Belshina Bobruiskilla pitkä aika edellisestä pääsarjavoitosta

Belshina Bobruisk nousi täksi kaudeksi takaisin maansa pääsarjaan. Kausi alkoi samalla tavalla kuin edellinen kausi Vysshaya Ligassa päätyi. Tappiolla. Belshina on pelannut maan korkeimmalla tasolla viimeksi kolme kautta sitten. Tuolloin joukkue hävisi kauden seitsemän viimeistä peliään ennen putoamista. Kauden avauksessa tullut 1 – 3 FC Minskille tarkoitti sitä että joukkue ei ole voittanut yhtään edellisestä kahdeksasta tällä tasolla.

Yli 2.5 maalia povataan myös Twitterissä

Jatkuuko Belshinan taaperrus Vysshaya Ligassa?

Kauden toinen ottelu molemmille jengeille. Torpedon kone heräilee ja edessä kotipeli, monta maalia nähdään? Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta ja lunasta siinä samassa ilmaisvedot Betssonille!

Aseta vetosi