Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino - Energetik-BGU 11.04.2020 Klo 16.00 - Vihje ja Kertoimet

Vysshaya Ligassa pelataan 11.04.2020 kolme ottelua. Kello 16.00 alkavassa tasitelussa kohtaavaat Torpedo Zhodino - Energetik-BGU. Lue vihje ja lyö vetoa!
Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino - Energetik-BGU
huhtikuu 11,2020
16:00

Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino – Energetik-BGU

Stadion Torpedo (Zhodino)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.00 – 3.40 – 3.30

TV/Stream: Unibet TV

Valko-Venäjän jalkapalloilun pääsarjassa Vysshaya Ligassa starttaa Pitkäperjantaina 10.04.2020 sarjan neljäs ottelukierros. Lauantaina kello 16.00 alkaen pelataan huippuottelu Torpedo Zhodino vs. Energetik-BGU, jossa sarjakärjessä porskuttavalle Energetik-BGU:lle tarjotaan melko maukasta kerrointa.

Torpedo on vahva kotijoukkue

Kotijoukkue Torpedo voitti kauden kaksi ensimmäistä otteluaan, kun se kaatoi lukemin 1-0 sekä Shaktyor Soligorskin että Belshinan. Edellisessä ottelussa Yuri Puntusin valmentava joukkue otti Dinamo Minskiltä pataansa 2-0. Lopputulos oli ansaittu eikä Torpedo saanut haastettua Minskiä. Torpedo on vaikeasti voitettava joukkue kotiloulassaan Zhodinossa. Joukkue on hävinnyt edellisestä 11 kotiottelustaan vain kaksi ja edellisessä kuudessa kotipelissä Torpedo on pitänyt neljästi nollan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kerroinpoiminnat

Vastassa kaksi kova vireistä joukkuetta otteluparissa jossa on totuttu näkemään maaleja. Kolme edellistä keskinäistä kamppailua ovat kaikki olleet yli 2.5 maalin pelejä, viime kauden otteluiden päättyessä 3-3 sekä 2-1. Torpedo on tässä otteluparissa niskan päällä – edellisestä 11 ottelusta Torpedo on voittanut kuusi ja Energetik-BGU vain kaksi. Vieraiden uzbekistanilainen laituri Jasur Yakhshiboev on kuuma ja mies on painanut kolme maalia kolmeen ensimmäiseen peliin. Torpedo ei ole tehnyt edelliseen viiteen peliin kertaakaan maalia 1. puoliajalla, Energetik vastaavasti on osunut ensimmäisellä 45:lla viidesti putkeen. Vieraat voittavat 1. puoliajan?

Näillä puheilla kerroinpoiminnat Unibetilta! 

  • Jasur Yakhshiboev tekee maalin – 3.30
  • Energetik-BGU voittaa 1. puoliajan, tasapeli ei vetoa – 2.28
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.83

Loistaako jo kahdesti tällä kaudella Man of the Match palkinnolla muistettu Yakshshiboev jälleen?

Energetik-BGU on sarjakärki

Energetik-BGU on aloittanut kauden vakuuttavasti kolmella peräkkäisellä voitolla. Voitoista maukkain on ehdottomasti heti kauden avausottelussa tullut 3-1 voitto maan raskaansarjan joukkueesta BATE Borisovista. Vieraat ovat pelanneet kauden kolme ensimmäistä ottelua maalierolla 6 -1, joukkue on voittanut 6/7 edellistä pääsarjapeliään ja eikä se ole hävinnyt kuin kerran edelliseen 11 otteluun Vysshaya Ligassa.

Tasainen ottelu

Luvassa tasainen kamppailu. Vieraat ovat hyvässä vireessä mutta Torpedo on kotona vahva sekä tässä otteluparissa niskan päällä. 1-1 tasapeli Yakshshiboevin maalatessa vieraille? Lyö vetoa Valko-Venäjän Vysshaya Ligasta!

Aseta vetosi