Wales - Slovakia 24.3.2019, betsi sille, että tulee maaleja

Slovakia aloitti EM-karsinnat voittamalla Unkarin 2-0. Wales pelasi viikolla treenimatsin ja voitti rinidadin niukasti 1-0.
Wales - Slovakia
Maaliskuu 24,2019
16:00

Wales oli erinomainen joukkue kesän 2016 EM-kisoissa. Se pelasi Ranskan kisoissa itsensä komeasti semifinaaleihin.

Nyt Wales aloittaa karsinnat kotikentällä Slovakiaa vastaan. Slovakia on jo aloittanut karsintansa voittamalla kotonaan Unkarin vakuuttavasti 2-0.

Wales ei ole ollut viime aikoina aivan niin vakuuttava kuin Ranskan kisoissa. Se jäi Kansojen liigan B-liigan lohkossaan toiseksi Tanskan jälkeen ennen Irlantia. Sen kaksi viimeistä ottelua ovat olleet treenimatseja, eivätkä ne niin häävisti ole sujuneet. Ensin Albania voitti Walesin kotonaan 1-0, ja sitten Wales voitti keskiviikkona omalla kotikentällään Trinidadin niukasti 1-0. Trinidad -ottelussa Wales teki voittomaalin vasta yliajalla, kun Liverpoolin nuorukainen Ben Woodburn osui maaliin. Joukkue tosin oli kovin varamiehinen.

Walesilla on ottelussa kotietu. Se on tehnyt ainakin yhden maalin viidessä kotiottelussa viimeisistä kuudesta. Tulokset eivät kuitenkaan ole olleet erinomaisia. Vuoden 2018 alun jälkeen Wales on pelannut kotonaan viisi maaottelua, ja saldo niistä on 2-0-3. Treenimatsissa viime syyskuussa Espanja riepotteli Walesia Cardiffissa 4-1. Tätä ennen Kansojen liigassa Wales oli kyllä voittanut kotonaan Irlannin 4-1. Kansojen liigassa Tanska vielä voitti Walesissa 2-1.

Slovakia ollut kehno vieraissa

Kotietu saattaa olla Walesille merkittävä, Slovakian saldo seitsemästä viime vierasottelusta on 0-1-6. Kaikki tappiot ovat vain yhden maalin häviöitä. Viimeksi Kansojen liigassa Slovakia hävisi vieraissa Tsekille 0-1. Muutenkin Slovakian Kansojen liiga sujui heikosti. Se putosi C-liigaan lohkosta, jonka Ukraina voitti ja Tsekki tuli toiseksi. Kotonaan Slovakia voitti Ukrainan 4-1, muut matsit se hävisi.

Walesin päävalmentaja Ryan Giggs nostanee avaukseen sellaisia pelaajia, jotka eivät olleet mukana keskiviikon Trinidad -ottelussa. Gareth Bale varmasti on yksi näistä, hän ei ollut viime ottelussa ollenkaan mukana. David Brooks on myös varmasti nyt avauksessa. Aaron Ramsey on joutunut viime hetkillä sivuun reisivamman vuoksi.

Bale ottaa nuoren Woodburnin paikan, ja hänen laidoilleen tullevat kaksikko Brooks ja James. Keskikentän moottori on varmasti Ramseyn poissaollessa Joe Allen.

Slovakian päävalmentaja Hapal tuskin tekee sen kummempia muutoksia joukkueeseen, joka voitti Unkarin. Slovakian systeemi on 4-2-3-1.

Slovakialla on kyllä muutama erinomainen pelimies. Hertha Berlinin Duda on mainio kärki. Keskikentällä kokenut Hamsik on ykkösmies, ja puolustuksesta voi nostaa esille ManU:n havittelema Inter Milanin Milan Skriniar.

Walesin mahdollinen avaus: Hennessey; Roberts, Mepham, Williams, Davies; King, Allen; Brooks, Wilson, James; Bale

Slovakian mahdollinen avaus: Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka; Rusnak, Hamsik, Mak; Duda

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.00 – 3.35 – 4.00. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi komeasti 2.60, ja sitä on pakko kokeilla. Slovakian vierasmatsit ovat viime aikoina olleet vähämaalisia, mutta Walesin neljästä viime kotimatsista kolme on mennyt yli 2.5 maalin. Irlanninkin Wales riepotteli kotikentällä 4-1. Kerroin tuntuu mainiolta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä