Washington Capitals vs. Arizona Coyotes ti 12.11 klo 02.00 | Vedonlyöntiertoimet

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan kaksi NHL-ottelua. Lue ennakko ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuun Washington Capitals vs. Arizona Coyotes.
Washington Capitals vs. Arizona Coyotes
Marraskuu 12,2019
02:00

Washington Capitals vs. Arizon Coyotes otteluennakko ja vedonlyöntikertoimet

Washington Capitals on hurjassa iskussa. Pääkaupunkilaiset ovat peräti kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja isommalla otannalla katsottuna joukkue on voittanut 11 edellisestä ottelustaan peräti 10. Joukkue on ollut viime aikoina myös erityisen vahva kotonaan, jossa joukkue on napsinut viisi peräkkäistä kotivoittoa. Joukkueen ykköspelaajia kauden alussa ovat olleet venäläinen Aleksander Ovechkin joka on esimerkiksi viidessä edellisessä pelissä napsinut kahdeksan tehopistettä sekä peräti 23 pistettä pelkästään lokakuussa tehtaillut John Carlson. Kahteen edelliseen otteluun Las Vegasia ja Floridaa vastaan Carlson on tehnyt jälleen tehot 1 +4. Ei olekaan ihme, että Washingtonissa huudetaan jo ”Johnny for Norris!” Jatkuuko Washingtonin lentokelit vielä ensi yönä ottelussa Arizona Coyotesia vastaan?

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Arizonalla meneillään hyvä alkukausi

Arizonan kausi on alkanut ehkä jopa paremmin mitä odotettiin. Arizona on kerännyt tällä kaudella jo 20 pistettä ja se on niiden turvin Läntisen konferenssin 9. sijalla. Kojootit olisivat muuten mukana jopa kärkikahinoissa mutta kolmen ottelun tappioputki on tuonut karvaita pistemenetyksiä. Edelliset tappiot ovat olleet erityisen katkeria siksi että Arizona on johtanut jokaista ottelua mutta lopulta hävinnyt ne vain maalinerolla. Arizonan vahvuuksiin on kuulunut kauden alussa vahva puolustuspelaaminen ja joukkue onkin koko NHL:n tilastossa jaettuna kakkosena, kun tarkastellaan päästettyjen maalien keskiarvoa. Antti Raanta ja Darcy Kuemper ovat kaivaneet kiekkoa selkänsä takaa keskimäärin vain 2.41 kertaa per peli. Saako Coyotes pidettyä keskimäärin yli 4.00 maalia per peli tehneen Washington hyökkäyksen aisoissa?

Vedonlyöntikohteita otteluun Washington Capitals vs. Arizona Coyotes

Pitkävetokertoimet ovat ihan perustellusti ottelussa tulikuuman Washingtonin puolella. Arizonalla on kuitenkin hyvällä puolustuspelaamisella mahdollisuudet tylsyttää Capitalsin maalijuhlat. Tämä kuitenkin edellyttää sitä, ettei kolmen ottelun tappioputki ole ajanut joukkuetta ”kriisiin”.

Tässä ottelussa voisi hyvin kokeilla tuplamahdollisuutta X2 Arizonalle Unibetin tarjoamalla kertoimella 1.95. Muita hyviä kohteita on maalintekijäveikkaukseen Aleksander Ovechkin kertoimella 1.96. Ovechkin on pelannut urallaan 18 kertaa Arizonaa vastaan ja tehnyt otteluissa tehopisteet 8 + 10. Toinen esille nostettava kohde pelaajavetojen osalta on Evgeni Kuznetsov sekä miehen laukaukset kohti maalia. Kuzy on ampunut tällä kaudella 40 kertaa kohti maalia ottelukohteisella keskiarvolla 2.66. Edellisessä ottelussa Las Vegasia vastaan mies pommitti 7 kertaa. Unibet tarjoaa miehen yli 2.5 laukaukselle kohti maalia kertoimen 1.85.

Mitä sinä betsaat?

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä