Watford - Chelsea 5.2.2018, Chelsealla maalinteko-ongelmia

Chelsea on osunut maaliin kehnosti viime aikoina. Watfordin puolustus oli viime kierroksella Stoken ottelussa hyvä, tuloksena nollapeli.

Chelsea hävisi yllättäen Bournemouthille 0-3 viime ottelussaan omalla kotistadionillaan Stamford Bridgellä. Valioliigan taisto top neljä -paikoista on tiukka. Liverpool, Chelsea ja Tottenham ovat nyt kahden pisteen sisällä, kun Chelsealla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Top neljä -paikka ja pääsy ensi kauden Mestareiden liigaan on joukkueille tärkeääkin tärkeämpää. Chelsea ei voisi enää paljon lipsua, sillä eivät Spurs ja Poolkaan kummemmin epäonnistu. Ja vielä Arsenalkin saattaa tulla takaa lujaa, se pelasi Evertonia vastaan niin huiman hyvin viikonloppuna, että Wengerin ryhmä saattaa saada aikaan todellisen loppukirin.

Watfordin viime ottelu oli maaliton tasapeli Stoken kentällä. Ottelu oli ensimmäinen, jossa Watfordia manageroi espanjalainen Javi Garcia. Watford oli ottelussa erilaisella pelisysteemillä kuin ennen Marco Silvan johdolla, ja uudella systeemillä se sai varmistettua vieraspisteen. Garcia selitti medialle ottelun jälkeen, että hän haluaa Watfordin pelaavan 4-3-3 -systeemillä, silloin kun se puolustaa, ja 3-5-2 -systeemillä silloin kun se hyökkää. Gerard Deulofeu ja Jose Holebas levittävät peliä, kun Watford saa pallon.

Marco Silvan kaudella Watford pelasi 4-2-3-1 -systeemillä, ja se ei vain onnistunut joukkueelta. Stoke -ottelu oli Watfordin ensimmäinen nollapeli 12 otteluun. Loistavaa kautta pelaava Richarlison on nyt Garcian systeemissä keskushyökkääjän roolissa, ja toinen tähtipelaaja Doucoure saa enemmän vapauksia pelata.

Giroud avauksessa?

Chelsea on ottelussa jälleen ilman Alvaro Morataa, ja se saattaa tarkoittaa hiljattain Arsenalista tulleelle Olivier Giroudille paikkaa avauksessa. Toinen vaihtoehto Antonio Contelle on laittaa kärkeen Hazard tai vaikka Pedro, ja tuoda Giroud vaihdosta mukaan. Tosin Hazard kärjessä -asetelma oli surkea ratkaisu Bournemouth -ottelussa.

Conten vaihtoehdot Chelsean kanssa ovat käymässä vähiin. Chelsean ryhmä tuntuu ohuelta verrattuna sen kovimpiin kilpakumppaneihin, Manchesterin joukkueisiin, Liverpoolin, Spursiin ja Arsenaliin.

Hyökkäyksestä on tullut Chelsealle ongelma. Bournemouth -ottelu oli neljäs peli kahdeksaan otteluun, kun se ei osunut maaliin. Matkaotteluistaan Chelsea on voittanut vain yhden viimeisistä viidestä.

Vetomarkkina hakoteillä

Watford yht’äkkiä tiukentunut puolustus ja Chelsean maalinteko-ongelmat kyllä antavat odottaa vähämaalista ottelua. Vetomarkkina on tiukasti vanhoissa poteroissaan, Chelseasta on tehty selvä suosikki. Vierasvoiton kertoimet ovat noin 1.60 -tasolla, ja Watfordin kotivoitosta saisi kertoimeksi reilusti yli kuuden lukemia. Chelsean kerroin on varmasti alikerroin. Maalejakin vetomarkkina odottaa, jostain syystä. Unibetilla alle 2.5 maalia -veto saa kertoimeksi 1.94, ja sen voi mielihyvin pelata. Toinen hyvä veto on Watford +0.5 Unibetin kertoimella 2.45.

Watfordin mahdollinen avaus: Karnezis – Mariappa, Prodl, Kabasele, Holebas – Pereyra, Capoue, Doucoure – Deulofeu, Deeney, Richarlison

Chelsean mahdollinen avaus: Courtois – Azpilicueta, Cahill, Rudiger – Moses, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso –Hazard – Giroud

Watford yht'äkkiä tiukentunut puolustus ja Chelsean maalinteko-ongelmat kyllä antavat odottaa vähämaalista ottelua. Vetomarkkina on tiukasti vanhoissa poteroissaan, Chelseasta on tehty selvä suosikki. Vierasvoiton kertoimet ovat noin 1.60 -tasolla, ja Watfordin kotivoitosta saisi kertoimeksi reilusti yli kuuden lukemia. Chelsean kerroin on varmasti alikerroin. Maalejakin vetomarkkina odottaa, jostain syystä. Unibetilla alle 2.5 maalia -veto saa kertoimeksi 1.94, ja sen voi mielihyvin pelata. Toinen hyvä veto on Watford +0.5 Unibetin kertoimella 2.45.

Aseta vetosi