Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigassa

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

Etelä-Lontoon Crystal Palace tekee lauantaina iltapäivällä lyhyen matkan koilliseen Watfordin vieraaksi. Watford on sarjassa sijalla 12 kahdeksan pistettä karsintarajan päällä. Crystal Palace on sijalla 16 viisi pistettä karsintarajan yläpuolella. Palacen manageri Roy Hodgson varmasti laskeskelee tarkasti pisteitä ja maalieroja, ja realistina hän ymmärtää, että pistekin tänään olisi iso loikka kohti ensi kauden Valioliiga-paikkaa.

Watford on surkeassa kunnossa, se on nyt pelannut putkeen viisi ottelua ilman voittoa. Maaliskuussa Liverpoolkin antoi sille neniin 5-0.

Crystal Palace on paremmassa iskussa. Viime kierroksella se voitti kotonaan Brightonin 3-2, ja Poolillekin Palace hävisi vain maalilla.

Hyvät pelit ovat nostaneet Palacen kuiville putoamistaistosta. Seitsemän pistettä 12 mahdollisesta on pudottanut sarjan huonoimmat vauhdista. Liigaa on kolmella jumbojoukkueella enää neljä ottelua, siinä on vaikea saada kiinni viiden pisteen eroa.

Zaha on ykkösmies

Palacella oli hankalaa, kun joukkueen ykkösmies Wilfried Zaha oli loukkaantuneena sivussa maaliskuun puolella, mutta nyt hän on pelikunnossa. Norsunluurannikkolainen Zaha oli isossa osassa, kun Palace voitti Brightonin. Zaha teki joukkueensa ensimmäisen ja viimeisen osuman.

Crystal Palacella on helppo loppuohjelma, joten sen sarjassasäilymisen puolesta voisi jonkun lantin vaikka vetoa lyödä. Watford -reissun jälkeen se pelaa vielä Leicesteriä, Stokea ja WBA:ta vastaan. Watfordilla taas on hankala loppukausi, vastukset ovat Palacen jälkeen Spurs, Newcastle ja Manchester United. Jos Watford ei tänään saa pisteitä, niin se kauden pisteet voivat jo olla kasassa. Ja 37 pisteellä ollaan putoamisvaarassa. Tosin se olisi kyllä aikamoinen yllätys, jos Watford vielä putoaisi alasarjoihin.

Tasuri kelpaa kaikille

Joukkueiden edellinen ottelu oli joulukuussa Palacen Selhurst Parkilla, ja sen voitti kotijoukkue 2-1. Watford teki pelissä avausmaalin jo kolmannella minuutilla. Sitten pelailtiin pitkät tovit ilman maalia, kunnes vasta 89. minuutilla Palacen Sako tasoitti pelin. Kolme minuuttia myöhemmin McArthur teki vielä kotijoukkueelle voitto-osuman.

Joukkueilla on ottelussa poissaoloja. Palacelta Dann ja Puncheon loukkaatuivat joulukuussa ja he ovat edelleen sivussa. Muut vierasjoukkueen loukkaantuneet ovat Sako, Schlupp jaWickham.

Watfordilla poissaolijoita onkin sitten pitkä lista, sivussa muun muassa Chalobah, Cleverley, Deulofeu, Hoban ja Kaboul.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.10 – 3.37 – 2.48. Tasurin pelaaminen houkuttelee, yksi piste kelpaisi vallan hyvin kummallekin joukkueelle.

Watfordin mahdollinen avaus: Karnezis – Femenia, Prodl, Cathcart, Mariappa – Capoue, Doucoure – Pereyra, Hughes, Richarlison – Deeney

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Hennessey – Ward, Tomkins, Sakho, van Aanholt – McArthur, Cabaye, Milivojevic, Loftus-Cheek – Townsend, Zaha

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.10 – 3.37 – 2.48. Tasurin pelaaminen houkuttelee, yksi piste kelpaisi vallan hyvin kummallekin joukkueelle.

Aseta vetosi