Watford - Crystal Palace 26.8.2018, Watfordilla vahva alku

Watford on aloittanut vahvasti. Palace hävisi Liverpoolille, mutta se ei ole mitenkään hälyyttävää, Poolille häviää moni muukin.
Watford - Crystal Palace
Elokuu 26,2018
15:30

Keskikastiin rankatut joukkueet Watford ja Crystal Palace kohtaavat ensin mainitun kotikentällä Vicarage Roadilla. Watfordilla on kauden alusta kaksi voittoa, ja sillä se on nyt sarjanelonen. Palace on voittanut yhden ja hävinnyt yhden.

Watford on voittanut Burnleyn ja Brightonin, Palace taas voitti Fulhamin ja hävisi Liverpoolille. Palace vastaan Liverpool pelattiin Palacen kotikentällä, joten nyt Palacella on menossa viiden vierasottelun tappioton putki. Kuuden ottelun tappioton vierasputki joukkueella on ollut viimeksi kaudella 1991-1992. Palace ei ole hävinnyt Watfordin kentällä sitten helmikuun 2009, tämän jälkeen joukkueet ovat kohdanneet Watfordfissa seitsemän kertaa.

Watford on tehnyt tällä kaudella viisi maalia, ja näistä on vastannut neljä eri pelaajaa. Brighton meni nurin Roberto Pereyran maaleila, mutta sitten Burnleytä vastaan maaliin osuivat Gray, Deeney ja Hughes. Watford on voittanut kaksi kauden avausotteluaan nyt vain kaksi kertaa. Joukkue lopetti viime kauden huonosti, hyvä kauden alku helpottaa espanjalaisen managerin Javi Garcian tilannetta.

Watford hommasi kesällä nipun uusia pelaajia, mutta vasta kaksi heistä on käynyt tällä kaudella kentällä. Maalivahti Ben Foster ja laituri Ken Sema ovat pelanneet, Sema on tullut sisään vaihtomiehenä. Watfordilla on vielä odottamassa Barcelonasta tullut Gerard Deulofeu, puolustajat Marc Navarro, Ben Wilmott ja Adam Masina sekä keskikentän Domingos Quina ja Kwasi Sibo. Kesän kaupoissa Watford jäi kuitenkin voiton puolelle yli 13 miljoonaa puntaa, sillä Richarlisonin myynnistä se sai melkein 40 miljoonaa puntaa.

Watfordin Wilmott ja Deulofeu ovat todennäköisesti sivussa tästäkin ottelusta, kummallakin on hieman loukkaantumisongelmia. Chalobah ja Okaka ovat omien loukkaantumistensa jäljiltä jo aloittaneet harjoittelun, mutta eivät ole vielä pelikunnossa. Tom Cleverley ja Younes Kaboul taas ovat sitten vielä pitempää sivussa, heidän vammansa ovat sen verran hankalammat.

Crystal Palacen Aaron Wan-Bissaka on pelikiellossa, hän sai Liverpoolia vastaan punaisen kortin. Joel Ward tai Martin Kelly tullee nyt avaukseen. Pape Souare on loukkaantui harjoituksissa, ja saattaa olla tänään sivussa. Scott Dann on vasta palaamassa pelikuntoon.

Watfordin mahdollinen avaus: Foster, Janmaat, Kabasele, Cathcart, Holebas, Hughes, Capoue, Doucoure, Pereyra, Deeney, Gray

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Hennessey, van Aanholt, Sakho, Tomkins, Ward, Schlupp, McArthur, Milivojevic, Townsend, Zaha, Benteke

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.57 – 3.30 – 3.00. Kotijoukkue taitaa olla vetomarkkinoilla rankattu Palacea huonommaksi, mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa. Kotietu olisi voinut painaa Watfordin kertoimia matalammaksikin. Eli laitetaan panos kotijoukkueelle, ei kerroin ainakaan alikerroin ole.Watford kertoimella 2.57 kelpaa kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä