Valioliiga: Watford – Manchester City klo 22:00 ti 4.12.2018

Manchester Cityhän tämän ottelun vienee, mutta millä lukemilla? Isoja ovat lukemat olleet viime peleissä, joten maalintekijävetoon voi laittaa jos jonkinnäköistä betsia. Agüero, Jesus... kuka muu?
Valioliiga: Watford – Manchester City klo 22:00 ti 4.12.2018
Joulukuu 04,2018
22:00

Valioliiga: Watford – Manchester City klo 22:00 ti 4.12.2018

Kun kotijoukkueen kerroin on yli 10.50 pitkävedossa, niin vierasjoukkue on todella suuri suosikki. Tässä ottelussa Watfordin kerroin Manchester Cityä vastaan on todella komea, mutta ihan hyvin joukkue on pelannut kotiotteluissa, eikä sitä voida pitää mitenkään heittopussina. Watford-jengin takaraivossa kuitenkin jyskyttelee se fakta, että joukkue ei ole ikinä pystynyt Manchester Cityä voittamaan, tasapeli on reilun 10 pelin aikana se paras saavutus.

Cityn kausi jatkuu ensi viikolla Mestarien liigassa ja kun vielä ensi viikollakin pelataan, saattaa vierasjengi säästellä tähtipelaajiaan tässä ottelussa. Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat viime viikonloppuna kun Watford hävisi Leicesterille ja City voitti oman ottelunsa. Muutoksia tulee, se on ihan varma sillä Capoue nappasi viime pelissä punaisen kortin. Todennäköisesti myös muita muutoksia on tulossa.

Watford 4-2-2-2

Foster – Holebas, Cathcart, Mariappa, Femenia – Capoue, Doucoure – Pereyra, Hughes – Success, Deulofeu

Mancester City 4-3-3

Ederson – Zinchenko, Laporte, Otamendi, Danilo – Gündogan, Fernandinho, Silva – Sane, Jesus, Sterling

Valioliigaa viikolla

Valioliigaa keskellä viikkoa on melkoisen harvinaista herkkua, mutta nyt tarjolla on tiistaina ja keskiviikkona yhteensä 10 tiukkaa peliä. Ja kun pelit vielä jatkuvat sitten taas lauantaina, niin mikäpä tässä on futisfanin betsatessa.

Betsaatko mielelläsi maalivetoa vai esimerkiksi syöttövetoa? Tässä pelissä Aguero on kertoimella 4.75, Mahrez 3.40 ja Sane 3.00. B Silva on kertoimissa 4.00 ja D Silva puolestaan 3.50. Mikä tai mitkä ovat sinun pelikohteet?

Tähän otteluun Unibet ja muut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat runsaasti erilaista vedonlyöntimahdollisuuksia tähän peliin. Voittaako kotijoukkue päästämättä maaliakaan? Yllätystulokselle kerroin 19.00. Entä tuleeko vähintään yksi oma maali? Tässä tapauksessa kerroin on 8.00. Katso kaikki kohteet omalta vedonlyöntisivustoltasi ja betsaa keskellä viikkoa pelattavista otteluista!

Manchester City otteluruuhkassa

Joulukuussa pelataan paljon matseja Valioliigassa ja Cityllä on ensi viikolla myös Mestarien liigaa. Miten joukkue tässä ottelussa pelaa, lepuutetaanko joitain pelaajia? Voittohan tästä tulee, mutta millä lukemilla?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt