Valioliiga: West Ham – Arsenal lauantaina 12.1.2019 klo 14:30

Valioliiga palaa rytinällä vedonlyöntilapulle - ensimmäisenä otteluna West Ham - Arsenal. Mitä siellä laitetaan lapulle? Iso ottelu molemmille ja vierasjoukkue on suosikki. Vai tuoksuuko täällä tasapeli?
Valioliiga: West Ham – Arsenal
tammikuu 12,2019
14:30

Valioliiga: West Ham – Arsenal, jaetaanko pisteet?

West Ham saa vastaansa melkoisen peikon lauantaina iltapäivällä. West Ham ei ole kyennyt nappaamaan Arsenalilta täysiä pisteitä sitten vuoden vuoden 2007 ja kotona aikaa edellisestä Arsenal -voitosta on yli 12 vuotta! Voisiko tämä olla se hetki kun West Ham saa vihdoin Arsenalin päänahan? Toki tuon voiton jälkeen voittokin on ollut lähellä, mutta tasapeliin ovat hyvät yritykset jääneet.

Ja kertoimien mukaan yritys jää tälläkin kertaa vajaaksi. Molemmat joukkueet pelasivat FA-cupia viime lauantaina voitokkaasti, joten sen suhteen itseluottamus on kohdalla. Joukkueilla oli hieman reserviäkin mukana kokoonpanossa, West Ham peluutti myös juuri doping-pannasta vapautunutta Samir Nasria. Olisiko hänestä ratkaisemaan peli West Hamille?

Näillä kokoonpanoilla mentiin edellisissä otteluissa, paljonko tulee muutoksia?

West Ham (4-1-4-1)

Adrian – Ogbonna, Masuaku, Diop, Antonio – Rice – Diangana, Obiang, Nasri, Silva – Arnautovic

Arsenal (4-2-3-1)

Cech – Kolasinac, Sokratis, Lichtsteiner, Jenkinson – Ramsey, Elneny – Iwobi, Willock, Maitland-Niles – Nketiah

westham-arsenal

Valioliiga veikkaus kehiin!

Arsenalin puolustus on melkoisen kolhuilla, mutta tähän otteluun voi olla tulossa lasaretin puolelta jo apuja. Pierre-Emerick Aubameyang lepäili cupin pelin, joten on varmasti tässä ottelussa jälleen todella vaarallinen peluri.

Tähän peliin voitaisiin kokeilla puoliaika / lopputulos vetoja, näistäkin saa ihan kivoja kertoimia aikaiseksi. Tasapeli / Arsenal tuottaa Unibetiltä kertoimen 5.50, Arsenal / Arsenal 3.05 kertoimen. West Ham / Arsenal puolestaan lihottaa pelisäkkiä kertoimella 20.00. Tylsä tasapeli / tasapeli on kertoimella 6.25. Tsekkaa kaikki mahdolliset vaihtoehdot Unibetiltä!

Tulosveto on tarjolla myös ensimmäiselle puoliajalle, 0-1 / 4.35, 0-2 / 9.50, 1-2 / 15.00. Laittaako Arsenal tuulemaan heti alusta alkaen vai vasta toisella puoliajalla? Ja tehdäänkö maali heti ekaan varttiin? Siitä palkitaan kertoimella 2.70. Ensimmäiseen puolituntiseen maali tietää panosta takaisin kertoimella 1.58.

Arsenalin joulukuun kuukauden pelaaja:

Pisteitä taas jaossa, kummalle menee pinnat?

Arsenal lähtee hakemaan pisteitä West Hamin kotiluolasta. Millä tempulla se sen tekee? Laita pre-match vedot kehiin ja betsaa myös livenä!

Aseta vetosi