West Ham - Cardiff 4.12.2018, joko Hammers pelaa tasollaan?

West Ham voitti Newcastlen viikonloppuna komeasti 3-0. Chicharito teki pelissä kaksi maalia, vapauttivatko ne maalit Hammersin viimein pelaamaan tasollaan?
West Ham - Cardiff
Joulukuu 04,2018
21:45

West Ham voitti viime viikonloppuna Newcastlen vieraissa helposti 3-0. Alkukauden Hammers on ollut pahasti alamaissa. Sillä on vahva joukkue ainakin paperilla, ja managerina kokenut Manuel Pellegrini, mutta silti peli ei ole kulkenut. Oliko Newcastlen voittaminen käänne parempaan vai oliko se samanlainen katoava pilkahdus kuin ManU:n voittaminen syyskuun lopulla?

Cardiff -ottelu on hyvä paikka Hammersille ottaa ensimmäistä kertaa hyvin hyvin pitkään aikaan kahden liigavoiton putki. Edellisen kerran näin on käynyt tammikuussa 2017.

West Ham on nyt sarjataulukossa sijalla 13, pisteitä sillä on 15. Cardiff on sijalla 16, pisteitä on 11. Viime kierroksella Cardiff voitti kotonaan Wolvesin 2-1.

Newcastle -ottelu oli Hammersilta ehkä kauden parasta peliä. Manageri Pellegrini nosti Chichariton takaisin avaukseen, ja meksikolainen oli ottelun ehdoton avainpelaaja. Hän teki pelin kaksi ensimmäistä maalia. Viimeisen osuman teki Anderson yliajalla. Muitakin muutoksia hammersin joukkueessa oli edelliseen otteluun verrattuna. Snodgrass oli taas peleissä mukana pelikieltonsa jälkeen. Jack Wilshere tuli ottelun lopussa mukaan ensimmäistä kertaa sitten syyskuun alun, ja hän saattaa hyvinkin olla Cardiffia vastaan jo avauksessa.

West Hamin alkukausi on taas ollut loukkaantumisten vaivaama. Vaikka suma jo hellittääkin, niin edelleen sivussa ovat ainakin Lanzini, Yarmolenko, Fredericks, Reid ja Sanchez.

West Ham aloitti kauden heikosti häviämällä neljä ensimmäistä Valioliigan ottelua, mutta eipä Cardiff ollut parempi. Se pelasi ensimmäiset kahdeksan ottelua ilman voittoa. Joukkueen ensimmäinen voitto tuli vasta lokakuun puolen välin jälkeen kotona Fulhamia vastaan.

Vieraskentällä Cardiff on kuudesta ottelusta hävinnyt viisi, ainoa piste on tasuri Huddesfieldin vieraana.

Cardiffin joukkue on hyvin pysynyt poissa sairastuvalta. Ilmeisesti vain kärkimies Zohore on sivussa Hammers -ottelusta.

West Hamin mahdollinen avaus: Fabianski – Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku – Wilshere, Rice, Noble, Snodgrass – Felipe Anderson, Chicharito

Cardiffin mahdollinen avaus: Etheridge – Manga, Morrison, Bamba – Camarasa, Ralls, Gunnarsson, Arter, Hoilett – Paterson, Murphy

 

West Ham on ottelussa suursuosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla vain 1.68. Lähdetään siitä, että Newcastle -voitto oli Hammersille enemmän kuin vain hetkellinen piristyminen. Joukkue on hyvä, ja mainio manageri Pellegrini varmasti saa joukkueen jossain vaiheessa pelaamaan kykyjensä mukaan. Ehkä se vain vei pitempään kuin olisi pitänyt. Hyvä veto otteluun on West Ham -1.5 Unibetin kertoimella 2.88.

Aseta vetosi