Valioliiga: West Ham - Chelsea klo 15:30 sunnuntaina 23.9.2018

Sarjajohtaja Chelsea saapuu Eden Hazardin komean vireen kerä West Hamin vieraaksi. Miten vaikuttaa Hammersin peliin edellinen voitto Evertonista, saako Arnautovic - Yarmolenko -kaksikko palloa maaliin? Betsaa!
west ham chelsea valioliiga veikkaussivut
Valioliiga: West Ham - Chelsea
Syyskuu 23,2018
15:30

Valioliiga: West Ham – Chelsea klo 15:30 sunnuntaina 23.9.2018

West Ham sai vihdoin ja viimein viime viikonloppuna pistetilin ja voittotilin auki Evertonia vastaan. Komeat lukemat 1-3 vieraissa tietävät hyvää tähän matsiin, vastaan kun tulee viikolla Eurooppaliigaa pelannut Chelsea. Sarjajohtaja Chelsea on tässäkin ottelussa iso ennakkosuosikki, sen kertoivat Unibetin pitkävetokertoimet tähän otteluun. 6.50 kotivoitosta, onko se paljon vai vähän?

Chelsean peli on rullannut tällä kaudella lähes kuin se unelma Valioliigassa, toki vastustajatkaan eivät ehkä sieltä kaikkein pahimmasta päästä ole olleet Arsenalia lukuun ottamatta. No, joka tapauksessa kausi on alkanyt hyvin ja joukkue tehnyt melkein kolme maalia per peli. Tuleeko sama tässä pelissä ja kuka ne maalit tekee?

Everton voitto oli todellakin massiivinen. Tuleeko tässä toinen?

West Hamin Marko Arnautovic onnistui Evertonia vastaan, hänen maalintekijäkerroin tässä pelissä on 3.70. Andriy Yarmolenko väsäsi kaksi hienoa maalia, tässä ottelussa maalintekijäkerroin Unibetillä on 5.20. Eden Hazard nakutti edellisessä ottelussa hattutempun, tässä ottelussa maali palkitaan kertoimella 2.00, mutta lieneekö mies sittenkään avauksessa tässä pelissä, takana on varmasti uuvuttava Eurooppa-liigan peli kreikkalaista PAOKia vastaan torstailta. Tähän peliin voisi heittää vaikkapa Pedron maalintekijäksi, 2.85 kerroin. Chelsean kokoonpano kannattaa kyllä tarkastaa ennen isompien betsien asettamista.

 

West Ham – Chelsea – tuleeko vieraiden ensimmäinen pistemenetys?

West Ham näytti totaalisen eri joukkueelta Evertonia vastaan ja samaa voi odottaa tässä pelissä. Nyt on se ketsuppipullo auki ja kotiyleisö janoaa lisää pisteitä. Chelsealta niitä ei ole vielä mikään jengi tällä kaudella napsinut, voiko se olla sitten West Ham, joka neljä ottelua haahuili täysin varjojen mailla?

Tässä kokoonpano jolla West Ham voitti 1-3 Evertonin ja Chelsealta kokoonpano jolla voitettiin Cardiff 4-1. Pieniä muutoksia lienee näihinkin tulossa. Chelsean kokoonpanon kanssa kannattaa katsastaa mitä tapahtui torstaina Eurooppaliigan pelissä.

West Ham (4-1-4-1)

Fabianski – Masuaku, Diop, Balbuena, Zabaleta – Rice – Anderson, Obiang, Noble, Yarmolenko – Arnautovic

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Kovacic, Jorginho, Kante – Hazard, Giroud, Pedro

Cardiffia vastaan Chelsealla sujui:

Onko West Hamin ketsuppipullo auki?

Kolme maalia Evertonia vastaan on komea saavutus, toki nyt on vastassa eri kalibeerin jengi. Miten mahtaa pelit sujua kun vastaan asettuu sarjajohtaja Chelsea? Jatkuuko tappioputki kotiluolassa?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt