West Ham - Everton 30.3.2019, molemmilla hyvä hyökkäys

Kumpikin voitti ennen maaottelutaukoa. Hammers otti kovan loppukirin Huddersfieldia vastaan ja Everton voitti kotonaan Chelsean puhtaasti 2-0.
West Ham - Everton
Maaliskuu 30,2019
19:30

West Ham ja Everton olivat kumpikin viime kesän suuria tuhlaajia siirtomarkkinoilla. West Ham on noussut kehnon alkukauden jälkeen Valioliigassa jo sijalle yhdeksän. Everton on enempi pettynyt kauteen. Se on vasta sijalla 11, vaikka seura on jo pitempään havitellut samanlaista nousua, jonka Tottenham teki muutama kausi sitten.

West Hamin edellinen ottelu oli dramaattinen kotivoitto Huddersfieldista. Huddersfield oli 3-1 -johdossa, kun ottelua oli jäljellä enää vartti. Ensin Ogbonna kavensi, ja sitten Chicharito teki kaksi maalia ottelun lopussa vajaassa kymmenessä minuutissa.

Hammersilla on nyt seitsemän tappiottoman kotiottelun putki. Koviakin matseja mukaan mahtuu. Se pelasi Liverpoolin kanssa 1-1 London Stadiumillaan helmikuussa, ja tätä ennen se oli voittanut Arsenalin 1-0.

Everton pelasi ennen maaottelutaukoa hienon ottelun kotikentällään Goodison Parkilla. Chelsea meni nurin 2-0. Sigurdsson ja Richarlison tekivät ottelun maalit toisella puoliskolla.

Hammersin ja Evertonin ongelma on ollut epätasaisuus. Kummallakin on hyvätasoinen kovalla rahalla hankittu joukkue ja taitava manageri.

Chicharito avaukseen?

Everton ei ole pelannut vieraskentällä tasapeliä kymmeneen otteluun. Sen edellinen vierasmatsi oli Newcastlessa, ja sen kotijoukkue voitti 3-2. Tätä edeltävässä vierasottelussa Everton oli voittanut Cardiffin 3-0, ja taas tätä edeltävän joukkue oli hävinnyt, nyt 0-1 Watfordille. Epätasaisuus näkyy Evertoninkin tilastoissa.

Kaksi maalia Huddersfieldia vastaan tehnyt Hammersin Chicharito aloitti ottelun vaihdossa. Hänet otettiin puoliajan jälkeen peliin. Huddersfieldiä vastaan Arnautovic otettiin sivuun ennen Ogbonnan kavennusta, ja saattaa hyvin olla, että nyt Chicharito aloittaa ja Arnautovic on vaihdonpuolella.

Evertonin puolelta Zouma on nyt mukana, Chelseaa vastaan hän oli sivussa. Digne ja Gomes saattavat joutua olemaan sivussa.

Maaottelutauko hieman sotkee joukkueiden puntarointia. Ennen taukoa kumpikin väläytteli ajoittain. Hammers on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa tämän vuoden puolella pelatussa kotiottelussaan. Seitsemässä vuoden 2019 kotimatsissa West Ham on tehnyt yhteensä 15 osumaa. Everton puolestaan on pelannut vuonna 2019 kuusi vierasmatsia ja vain kerran se on jäänyt ilman osumaa.

West Hamin mahdollinen avaus: Fabianski – Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell – Rice, Noble – Antonio, Lanzini, F. Anderson – Chicharito

Evertonin mahdollinen avaus: Pickford – Coleman, M. Keane, Zouma, Digne – I. Gueye, A.Gomes – Richarlison, G. Sigurdsson, Bernard – Calvert-Lewin

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.58 – 3.40 – 2.92. Yli 2.5 maalia saa Unibetilla kertoimeksi 1.78. Sitä voi pienellä pelata, ennen maaottelutaukoa kumpikin oli hyvässä hyökkäysvireessä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä