Valioliiga: West Ham - Huddersfield lauantaina 16.3.2019 klo 17:00

Umpisurkea Huddersfield lähtee kauden päätteeksi Norwichin tieltä alempaan divisioonaan hakemaan vauhtia. Löytyisikö sieltä myös maalintekotaitoa? Mitä laitetaan tulosvetoon, montako maalia ottelussa nähdään? Lyö vetoa!
Valioliiga: West Ham - Huddersfield
Maaliskuu 16,2019
17:00

Valioliiga: West Ham – Huddersfield, vieraiden osalta kausi voisi jo loppua?

Vihkoon, penkin alle, alle odotusten… käytetään ihan mitä tahansa sanaa tai sanaparia Huddersfieldin kaudesta, ne kaikki pitävät varmasti paikkaansa. Sarjan jumbopaikalle lipunut, nyt toista kautta Valioliigassa tarpova joukkue tulee kaikella todennäköisyydellä tippumaan Valioliigasta kauden jälkeen.

Syödään nyt vaikka se virtuaalinen pökäle jos ei näin tule käymään. Joukkueen kunnosta kertoo aika hyvin se, että viimeisissä 10:ssä virallisessa ottelussa se on saanut aikaiseksi kaksi maalia! No ei omiinkaan toki ole mennyt liikaa, mutta ei kahdella maalilla saada pisteitä ja voitoista on paha mennä mitään unelmoimaankaan.

West Hamin maalihanat eivät ole olleet nekään ihan parhaassa mahdollisessa asennossa ja maaleja on tullut viime aikoina luvattoman vähän. 10 viime pelissä maalit 10-15 eivät lupaa tähän peliin mitään maalibakkanaaleja, mutta todennäköisesti niitä maaleja kuitenkin nähdään. 1-0 ja 2-0 ovat todella vahvoja ehdokkaita kupongille.

West Ham – Huddersfield, vieraiden pitkät hyvästit

On ollut siis jo jonkin aikaa selvää että Huddersfield tulee näillä esityksillä putoamaan Valioliigasta, mutta kyllähän se voi jokaisessa pelissä ainakin yrittää haastaa vastustajaa ja havitella pisteitä. Varovainen pelaaminen ja heikko puolustuspeli ovat koituneet sen kohtaloksi vaan turhan monta kertaa.

West Ham pelasi edellisen ottelun tällä kokoonpanolla, tuleeko isojakin muutoksia?

West Ham 4-1-4-1

Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Diop, Fredericks – Rice – Anderson, Lanzini, Noble, Snodgrass – Chicharito

Huddersfield 4-1-2-1-2

Lössl – Durm, Schindler, Zanka, Bacuna – Mooy, Stankovic, Billing – Pritchard – Mounie, Kachunga

Perus pitkävetokertoimet Nordicbetillä ovat 1.60 – 4.25 – 6.20 ovat ihan pelattavat ykkösmerkin puolesta, yhdenkin maalin tasoituksella vähän siinä ja siinä. Tulosvetoon lähdetään hakemaan napsua 2-0 ja 1-0 peleillä, Huddersfieldin maalikin olisi vierailta melkoinen saavutus.

Ja jälleen saikkua pukkaa – onkohan siellä jo kausikortti käytössä saikkulaan?

West Ham - Huddersfield, jännitetään saako vieraat maalia aikaiseksi?

Pari maalia kasassa viimeisissä 10:ssä pelissä, joten kovin todennäköistä se ei voi tässäkään pelissä olla. Vai onko sittenkin? 1 vai 2 maalia? Sortuuko West Ham aliarviointiin?

Aseta vetosi