Valioliiga: West Ham - Liverpool maanantaina 4.2.2019 klo 22:00

West Ham ja Liverpool järjestävät maanantaina Valioliiga-näytöksen. Kummalle esirippu laskeutuu aikaisemmin, loukkaantumisten runtelema West Ham on ennakkosuosikki ottamaan tukkaan tästä ottelusta. Montako maalia Liverpool ottelussa paukuttaa? Yhden vai neljä? Vai jotain siltä väliltä?
Valioliiga: West Ham - Liverpool
Helmikuu 04,2019
22:00

Valioliiga: West Ham – Liverpool, onko Hammers hidaste vai este?

Melkomoisista loukkaantumisista kärsivä West Ham saa vastaansa sarjakärki Liverpoolin. West Hamin hyvä jakso on ollut kolmen viime pelin aikana historiaa, tukkaan on tullut Valioliigassa ja FA Cupissa. Eikä ennusteet lupaa kovin hyvää myöskään tähän.

Liverpool ei kauden 12 pelissä vieraissa ole päästänyt kuin seitsemän maalia, joten tähän kohtaan kotijengille korkeintaan 1 maali tulosvetoon. 0 ja 1 West Hamille. Liverpool on viimeisissä neljässä kohtaamisessa paukuttanut kaikissa neljä maalia West Hamin verkkoon ja kauden otteet luovat uskoa siihen että se voi sen tehdä tässäkin pelissä. 2,3,4 Liverpoolille tulosvetoon, sen verran rikki on West Hamin tiimi tällä hetkellä. Tässä voisi olla oletetut avauskokoonpanot, näissäkin voi olla vielä poisjääntejä.

West Ham (4-2-3-1)

Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Diop, Zabaleta – Noble, Rice – Anderson, Nasri, Snodgrass – Carroll

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Dijk, Lovren, Milner – Keita, Fabinho, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

 

West Ham taipuu, mutta millä lukemilla?

Liverpoolin olisi pakko voittaa nämä pelit jos se aikoo kauden päätteeksi juhlia mestaruutta. Ei nämä pelit helppoja ole missään nimessä, mutta rutiinin ja tasoeron pitää näkyä tässä ottelussa. Millä lukemissa Liverpool tämän pelin sitten lopulta voittaa?

Tulosvedossa Nordicbet antaa vierasvoitolle 0-1 tulosvedossa kertoimet 7.50, 0-2 puolestaan 6.60. 0-3 on myös melko alhaisella kertoimella 7.85, 1-2 on kertoimella 8.60. Ehkä näistä löytyy se oikea tulos tähän peliin? Liverpoolin kolmikko Mohammed Salah, Firmino, Sadio Mane tekee parhaana päivänä oikeastaan mitä haluavat, osuisiko tähän päivään sellainen päivä?

Entä tekevätkö molemmat maalin (2.03)? Vai vain vierasjoukkue (2.16)? Vai peräti ei kumpikaan (13.00)? Kertoimesta voi päätellä että se olisi todellinen yllätys.

Melkoinen syöttöralli nähtiin ennen Manen maalia edellisessä ottelussa:

Liverpool on suosikki voittamaan, mutta millä lukemilla?

Pool ei ole päästänyt kauden vierasmatseissa kuin 7 maalia, joten kotijoukkueelle 0,1 tulosvetoon. Liverpoolin ottelu Leicesteriä vastaan oli vaisu, nyt täytyy hanat olla kaakossa. Maanantai-illan huumaa ja 1,2,3 lukemia vieraille. 1-1 peli siis mahdollinen mutta... Pool hoitaa!

Aseta vetosi