Valioliiga: West Ham - Norwich lauantaina 31.8.2019 kello 17:00

West Ham saa vieraaksi ahkerasti hyökkäävän Norwichin ja kauden alun ilopillerin. Pitävätkö West Hamin pakit Pukin aisoissa? Epäilemme, eiköhän sieltä ainakin yksi maali taas tule ja putki jatkuu!
Valioliiga: West Ham - Norwich
Elokuu 31,2019
17:00

Valioliiga: West Ham – Norwich, Teemu Pukki maalinteossa?

Jatkuuko #pukkiparty? Mitkä ovat kertoimet Teemu Pukin maalille tai vaikkapa hattutempulle? Teemu Pukki on Valioliigan yksi kuumimmista puheenaiheista, mutta miten pitkälle tämä satu jatkuu? West Hamin alkukauden matseissa maaleja on tullut melkoisen urakalla, samaa voi sanoa Norwichin peleistä, joten sitä myöden odotusarvot Pukin maalille tai maaleille ovat isot. Molemmat ovat hanakoita hyökkäämään ja se tekeekin tästä pelistä katsomisen arvoisen.

Unibetiltä löytyvät ainakin nämä kohteet, ottelun lähestyessä kohteita tulee varmasti vielä lisää. Käy betsaamassa jos ja kun uskot Pukin tekevän maalin!

 • Teemu Pukki tekee ottelussa maalin, kertoimet Unibet 2.28
 • Teemu Pukki tekee ottelun ensimmäisen maalin, kertoimet Unibet 5.60
 • Teemu Pukki tekee ottelun viimeisen maalin, kertoimet Unibet 5.60
 • Teemu Pukki tekee vähintään kaksi maalia, kertoimet Unibet 8.50
 • Teemu Pukki tekee vähintään kolme maalia, kertoimet Unibet 36.00
 • Teemu Pukki tekee vähintään neljä maalia, kertoimet Unibet 201.00

Pukin lisäksi maalintekijävetoon vierailta voi laittaa Cantwell 6.75 ja Buendia 5.00 kaksikkoa ainakin, kotijoukkueen Sebastien Haller teki edellisessä pelissä kaksi maalia. Tässä ottelussa kertoimet maalintekoon ovat 2.08. Ensimmäinen maali 5.00 ja sama kerroin on ottelun viimeiseen maaliin.

West Ham parantanut otteitaan, mihin se riittää?

West Hamin kausi alkoi murheellisesti, Man City kävi hakemassa varsin helpot pisteet lukemin 0-5. Siitä joukkue ilmeisesti hieman heräsi, sillä Brightonia vastaan peli päättyi lopulta 1-1. Viimeisin matsi sarjajumbo Watfordia vastaan päättyi sitten 1-3 West Hamin voittoon.

Norwichin kausi on ollut myös lievää vuoristorataa, sillä Liverpool höykytti sarjatulokasta lukemin 4-1, sen jälkeen Norwich otti mainion voiton Newcastlesta 3-1, mutta viime viikonloppuna Chelsea haki taas pisteet Norwichilta lukemin 2-3. Melkoisen maalirikasta meininkiä.

Näillä avauskokoonpanoilla pelattiin edellisissä peleissä.

West Ham 4-2-3-1

Fabianski – Masuaku, Ogbonna, Diao, Fredericks – Noble, Rice – Anderson, Lanzini, Yarmolenko – Haller

Norwich 4-2-3-1

Krul – Lewis, Godfrey, Hanley, Aarons – Trybull, Leitner – Cantwell, Stiepermann, Buendia – Pukki

Valioliigan maalipörssi kolmen ottelun jälkeen. Melkoinen.

Teemu Pukki taas pahanteossa?

Teemu Pukki on aloittanut lähes satumaisesti oman Valioliigauransa ja nyt on edessä neljäs peli. Tämän jälkeen onkin maajoukkuetauko, toivotaan ennen kaikkea että Pukki säilyy ottelun ehjänä Huuhkajien käyttöön. Eipä olisi ihme jos Teemu Pukki sen maalin tekisi, kerroin sille on 2.28. Nappaa pois kuleksimasta!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja