West Ham - Tottenham 31.10.2018, kuka pelaa ja kuka jätetään vaihtoon?

Spurs pelasi vasta maanantaina Valioliigassa Manchester Cityä vastaan. Manageri Pochettino kierrättää pelaajia. Meneekö koko ykkösketju kerralla vaihtoon?
West Ham - Tottenham
Lokakuu 31,2018
21:45

Tottenham pelasi vasta kaksi päivää sitten Valioliiga-ottelun Manchester Cityä vastaan. Wembleyllä pelattu peli päättyi Citylle 1-0, ja nyt Spursin pitäisi latautua Liigacupin otteluun West Hamia vastaan. Hankala paikka Tottenhamille saada parasta irti. Liigacup on muutenkin englantilaisten joukkueiden arvoasteikossa alhaalla. Spurs pelaa Valioliigan lisäksi Mestareiden liigaa, ja pikapuolin alkaa vielä FA Cupkin, joka menee Liigacupin edelle.

Spursin manageri Mauricio Pochettino varmasti kierrättää pelaajia. Maanantai-illan jäljiltä on kolhuja ja väsyneitä jalkoja, penkiltä löytyy hyvässä iskussa olevia pelaajia.

Tottenham pelasi melko hyvin Man Cityä vastaan kaksi yötä sitten. Se olisi aivan hyvin voinut saada pelistä pisteen. Joukkueiden ero maanantaina oli se, että City teki maalin Spursin virheestä, mutta Tottenham ei tehnyt Cityn virheistä.

Tällä hetkellä Tottenham on Valioliigassa viitosena, eroa kärkijoukkue-Cityyn on viisi pistettä.

Manageri Pochettinon nimi on ollut esillä taas viime päivinä, kun Real Madridille on etsitty uutta päävalmentajaa. Pochettino on nostanut Spursin tukevasti Valioliigan parhaiden joukkueiden kastiin, mutta silti hän ei ole onnistunut voittamaan ainuttakaan pokaalia seuralle. Englannin cup-ottelut voisivat olla Pochettinon paras mahdollisuus pokaaleihin. Jos mies tätä miettii, niin sitten Liigacupkin on alleviivattu hänen papereissaan.

Spurs on hväinnyt tällä kaudella Valioliigassa kotikentällään Liverpoolille Cityn lisäksi. Mestareiden liigassa sillä on kolmen ottelun jälkeen vasta yksi piste kasassa. Kaikki tämä vahvistaa sitä, että vaikka Spurs on Pochettinon kanssa ottanut huiman askeleen eteenpäin,niin ei se silti ole vielä maanosan ja Englannin kärkijoukkueiden tasolla.

Spursilla on ollut tiukka ohjelma, ja sama meno jatkuu. Viikonloppuna se matkaa liigaotteluun Wolverhamptoniin ja seuraavalla viikolla on sitten Mestareiden liigan ottelu PSV:tä vastaan. Rotaatio on Spursille tärkeää, mutta kuinka Pochettino aikoo kierrätyksen hoitaa?

Viime kausi oli West Hamille synkkä. Yksi kauden harvoista valopilkuista oli Liigacupin ottelu juuri Spursia vastaan melko tasan vuosi sitten. Hammers oli ottelussa Wembleyllä 0-2 tappiolla, mutta kovalla kirillä se tuli toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Tuossa pelissä West Ham teki kolme kassia vartissa. Lopulta joukkue putosi Arsenalille neljännesfinaaleissa. West Ham ei ole voittanut yhtään mitään sitten vuoden 1980.

West Ham ja Spurs kohtasivat reilu viikko sitten Valioliigassa Hammersin kotikentällä. Peli päättyi Tottenhamille 1-0 Erik Lamelan maalilla. West Ham oli epäonninen, se olisi voinut hyvinkin nipistää pelistä ainakin pisteen.

Edellisellä Liigacupin kierroksella West Ham hurjasteli alasarjojen Macclesfieldia vastaan 8-0 -voiton.

West Hamin mahdollinen avaus: Adrian; Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Creswell; Diangana, Obiang, Rice, Snodgrass, Antonio; Hernandez

Tottenhamin mahdollinen avaus: Gazzaniga; Aurier, Sanchez, Foyth, Davies; Wanyama, Winks; Sissoko, Alli, Lucas; Son

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.95 – 3.50 – 2.50. Peli tulee kovaan ruuhkaan Spursille, West Ham on varmasti paremmin valmistautunut. Pienen pelin voi laittaa kotijoukkueelle, josta on tehty vetomarkkinoilla selvä altavastaaja.

Aseta vetosi