Tennistä: Wimbledon 2019 ensimmäisen viikon otteluita

Kontinen / Peers nurmella torstaina ja muitakin kuumia otteluita tarjolla vedonlyöntilistoilla. Käy betsaamassa ja jännitä vihreän nurmen kuumia tapahtumia! Bongaa parhaat yllätykset ja naura matkalla pankkiin!
Tennistä: Wimbledon 2019 ensimmäisen viikon otteluita
Heinäkuu 04,2019
13:00

Tennistä: Wimbledon 2019 ensimmäisen viikon otteluita – katso kertoimet ja lyö vetoa!

Suomalaisittain katseet kiinnittyvät Kontinen – Peers parin nelinpeliin, tuo ottelu on alustavan ohjelman mukaan nyt pelattavissa livenä torstaina 4.7.2019 kello 13:00 alkaen. Joskus edelliset ottelut kentillä tuppaavat venymään, mutta aikataulussa tuo ottelu on merkitty alkavaksi tuolloin.

Henri Kontinen / John Peers vs. G. Granollers / M. Granollers to 4.7. klo 13:00

Kontinen / Peers lähtee otteluun ennakkosuosikkina, ottelun pitkävetokertoimet ovat 1.35 – 3.10 Unibetillä. Nelinepelistä riittää betsattavaa jo keskiviikkona, jolloin otellaan lukuisia nelinpelejä niin miesten kuin naisten puolella. Ja sama toki jatkuu torstaina, jolloin tarjolla Kontisen ottelun lisäksi paljon mielenkiintoisia otteluita!

Wimbledon kertoimet keskiviikkona 3.7.2019

Keskiviikkona otellaan jo toisen kierroksen otteluita ja ehdottomasti odotetuin taitaa olla suurimman ennakkosuosikin, Novak Djokovicin ottelu Denis Kudlaa vastaan. Ottelu on merkitty alkavaksi kello 18:15 ja tuosta matsista pääsee lyömään vetoa jo monella eri tavalla. Ja livenähän tennisbetsaaminen taitaa olla parasta, käy katsomassa mitä Unibet tähän tarjoaa!

Novak Djokovic – Denis Kudla, eräveto 3-0, kerroin 1.23.

Keskiviikkona nähdään paljon hyvä pelejä miesten osalta, mutta niin on myös naisten puolella. Kehissä ovat mm. Victoria Azarenka, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Anett Kontaveit… Yksi etukäteen tasaisimmista väännöistä nähdään Caroline Wozniackin ja Veronika Kudermetovan välillä. Pitkävetokertoimet tuohon peliin ovat 1.49 – 2.60.

Wimbledon kertoimet torstaina 4.7.2019

Torstaina tulessa on turnauksen ykkössuosikki Ashleigh Barty (vastassa Alison Van Uytvanck, kertoimet 1.09 – 8.50), samoin pelikentällä nähdään myös toisen kierroksen ottelussa Serena Williams, vastaan asettuu Kaja Juvan. Käy katsomassa kaikki kertoimet naisten torstain otteluihin!

Miehissä katseet kiinnittyvät jälleen Roger Federerin otteisiin, tällä kertaa vastassa Jay Clarke, kertoimet tuohon peliin ovat 21.00 – 1.01, joten voittajasta ei taida olla epäselvyyttä. Huomattavasti kovemmille joutuu Rafael Nadal, jolla on peli Nick Kyrgiosia vastaan. 3.85 – 1.27 kertoimet voisivat povata jopa yllätystä tai ainakin tasaista ottelua? Käy katsomassa kaikki torstain tenniskohteet ja lyö vetoa ennen otteluita. Muista lyödä vetoa myös livenä!

Lukusuositus betsien välissä Vuoksenmaan teräville tennishöpinöille!

Nähdäänkö jo isoja yllätyksiä? Betsaa ja voita!

Niin, perinteisesti tennisturnauksessa ei voi olla kuin yksi voittaja ja muut tippuvat jossain vaiheessa. Nähdäänkö jo yllätyksiä ensimmäisellä ja toisella kierroksella? Wimbledonin ensimmäinen viikko on perinteisesti jossain vaiheessa tuonut yllätyksiä, mitä tällä kertaa?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä