Wimbledon: Nishikori – Federer & Kontinen/Peers – Klaasen/Venus 10.7.2019

Wimbledonissa pelataan miesten puolivälieriä keskiviikkona ja mielenkiintoisin ottelu on Nishikorin ja Federerin kohtaaminen. Uskomme että altavastaaja vie yhden erän.
Nishikori – Federer & Kontinen/Peers – Klaasen/Venus
Heinäkuu 10,2019
17:00 & 14.30

Keskiviikkona pelataan Wimbledonissa miesten puolivälierät ja näistä mielenkiintoisin ottelu alkaa aikaisintaan klo 17:00 Suomen aikaa kun kahdeksanneksi sijoitettu japanilainen Kei Nishikori kohtaa Wimbledonin kuninkaan Roger Federerin.

Kahdeksan kertaa Wimbledonin voittanut sveitsiläinen Federer on suosikki ja hän on voittanut tämän kaksikon kymmnestä kohtaamisesta seitsemän. Nishikori voitti kuitenkin heidän viimeisimmän kohtaamisensa viime vuoden Nitto ATP finaaleissa. Unibet tarjoaa ruohokenttien kuninkaalle Federerille 1.11 voitto kertoimen kun Nishikorin voitosta saisi rahat takaisin 7-kertaisesti.

Nishikori kaatunut tähtipelaajiin

Japanilainen Nishikori on monasti jäänyt Grand Slam turnauksissa juuri puolivälieriin kun hän on hävinnyt yhdelle ATP rankingin top kolmelle, Djokovicille, Nadalille tai Federerille. Nyt vastassa on jälleen Federer, mutta Nishikorilla on tässä turnauksessa etu mitä hänellä ei ole aikaisemmin ollut. Nishikori on yleensä näissä Grand Slam turnauksissa pelannut useamman pitkän ottelun ennen puolivälierää kuten tämän vuoden Ranskassa (6 hävittyä erää) ja Australiassa (5 hävittyä erää).

Tämän vuoden Wimbledonissa Nishikori on hävinnyt vasta yhden erän ja hän on tuoreempi kuin koskaan. Edellisen kerran Grand Slamissä kun Nishikori hävisi tähän mennessä vain yhden erän, hän pääsi finaaliin asti.

Jos Fed-Ex voittaa tämän ottelun, hänestä tulee ensimmäinen pelaaja Grand Slam aikakaudella joka on voittanut 100 ottelua tässä legendaarisessa turnauksessa.

Wimbledon tarjoukset
Betsson: 10 euron riskitön liveveto – hae
Bethard:   panoksesi takaisin 25€ asti jos häviö  5. erässä – hae
Nordicbet: 10 € ilmainen liveveto finaaliviikonlopulle – hae

Suomalainen kohti finaalia

Suomen toivo tämän vuoden Wimbledonissa on miesten nelinpelissä kun kahdeksanneksi sijoitettu Henri Kontinen parinaan John Peers pelaavat keskiviikkona oman puolivälieränsä kolmanneksi sijoitettua paria Raven Klaasen/Michael Venus.

Kontinen ja Peers pelasivat omassa neljännevälierässä oikein maraton ottelun. Heidän ottelunsa Rajeev Ramia ja Joe Salisburya vastaan venyi maanantailta tiistaille ja suomalais-australialainen pari voitti vastustajansa viiden erän trillerissä, jossa viides erä päättyi lukemin 13-12.

Maailmanlistan entinen ykköspari Kontinen/Peers on hakenut hieman peliään viimeisen parin vuoden ajan, mutta pikku hiljaa tulokset ovat parantumassa. Viime vuoden Wimbledonissa he jäivät ensimmäiselle kierrokselle, mutta tämän vuoden Grand Slameissa he olivat Australiassa finaalissa ja Ranskassa he pääsivät kolmannelle kierrokselle. Nyt heillä on erinomainen mahdollisuus päästä semifinaaliin. Nordicbet on tehnyt heistä selvän suosikin tähän otteluun 1.62 kertoimella.

Kontinen/Peers on kohdannut Klaasen/Venus parin vain kerran aikaisemmin viime vuoden Torontossa jossa suomalais-australialainen pari otti 2-1 voiton.

 

Nishikori on pelannut erittäin hyvin tässä turnauksessa ja hänellä on taito venyttää otteluita pitkälle. Veikkausvihje tähän otteluun onkin Nishikori +2.5 erää kertoimella 1.97 (Unibet). Kontinen/Peers parin kaksi edellistä ottelua ovat venyneet viidenteen erään joten väsymys voi alkaa hieman painaa. Veikkausvihjeemme on siis tähän pelata suomalaista vastaan 2.24 kertoimella. (Nordicbet)

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä