Wimbledon: Novak Djokovic - Roger Federer su 14.7.2019 klo 16.00

Wimbledonin sunnuntain miesten kaksinpelin finaalissa kohtaavat nimensä jo historian kirjoihin ikuistaneet Novak Djokovic sekä Roger Federer. Kumpi voittaa jälleen kerran himoitun pytyn ja kuinka pitkä trilleri ottelusta on odotettavissa?
Novak Djokovic vs. Roger Federer
Heinäkuu 14,2019
16:00

Wimbledonin miesten kaksinpelin mestaruus ratkeaa sunnuntain, kun maailman listan ykkönen ja turnauksen hallitseva mestari serbialainen Novak Djokovic kohtaa uransa 12. kerran Wimbledonin finaalissa pelaavan sveitsiläisen Roger Federerin. Lue otteluennakko ja katso vedonlyöntikertoimet!

Novak Djokovic vs. Roger Federer, Eurosport 2

Tenniskauden himoituin pokaali jaetaan sunnuntaina 14.7.2019 klo 16.00 alkavassa ottelussa jota voi seurata suorana lähetyksenä Eurosport 2 maksukanavalta. Ottelusta on varmasti tulossa jälleen yksi Wimbledon-historian hienoista finaaleista, kun kaksi maailman ehdotonta eliittipelaaja ottavat toisistaan mittaan nurmikentällä. Vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet sekä NordicBet povaavat kumpikin hallitsevan mestarin Novak Djokovicin uusivan mestaruutensa. Esimerkiksi Unibetin kertoimet ovat selvästi serbialaisen puolella lukemin 1.50 – 2.60. Tämä turnaus on kuitenkin 37 – vuotiaan sveitsiläisen Roger Federerin yksi lempiturnauksista ja ehkä ainoa mahdollisuus tänä vuonna Grand Slam voittoon. Rafael Nadalin päänahan nappaaminen erin 3 – 1 oli Federeriltä kova saavutus, vieläkö mieheltä löytyisi niin sanotusti ässä hihasta?

Wimbledon tarjoukset
Betsson: 10 euron riskitön liveveto – hae
Bethard:   panoksesi takaisin 25€ asti jos häviö  5. erässä – hae
Nordicbet: 10 € ilmainen liveveto finaaliviikonlopulle – hae

Roger Federerin tie finaaliin

Roger Federer eteni finaaliotteluun kukistamalla välierissä espanjalaisen Rafael Nadalin uusintaottelussa, jota tennisfanit olivat jaksaneet odottaa 11 vuotta. Vuonna 2008 sama kaksikko pelasi lähes viisi tuntia kestäneen klassikkofinaalin, jota pidetään Wimbledon-historian yhtenä parhaimpana otteluna. Nadal vei tuolloin pidemmän korren mutta tällä kertaa oli Federerin vuoro voittaa. Ikämies olikin välierissä todella vahva syötöissä eikä hän sortunut juuri helppoihin virheisiin. Vaikka Federerin jalka ei enää ole yhtä nopea kuin nuoremmilla pelaajilla niin miehen pää raksuttaa kuin sveitsiläinen käkikello.

Novak Djokovicin tie finaaliin

Novak Djokovic voitti omassa välierissään niin ikään espanjalaisen pelaajan ja yhden turnauksen suurimman yllättäjän Roberto Bautista Agutin. Kuten vihjeessämme arvioimme, Djokovic tulee voittamaan ottelun mutta Bautista Agut laittaa serbille hanttiin ja vie vähintään yhden erän. Näin kävikin ja Djokovic antoi kilpakumppanilleen suitsutusta: ” Voitto piti kaivaa syvältä. Roberto pelasi ensimmäistä grand slam -välieräänsä, eikä häntä huimannut. Kolmannen erän ensimmäiset pelit olisivat voineet kääntyä kummalle vain, onneksi ne kääntyivät minulle.”

Varman päälle vai isolla kertoimella?

Finaalista on tulossa varmasti huikea kamppailu. Novak Djokovic on tällä hetkellä hirmu vireessä ja mies on aivan syystä ottelun ennakkosuosikki. Federerin ”yllätysvoitolle” on tarjolla mukava 2.60 kokoinen kerroin samoin kuin täydelle viiden erän kamppailulle (kerroin 3.30). Lähdetkö sinä tavoittelemaan isoa kerrointa vai pelaatko varman päälle kohteen yli 3.5 erää kertoimella 1.52?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä