Wimbledon: Novak Djokovic vs. Roberto Bautista Agut pe 12.7.2019 Klo 15.00

Wimbledonissa pelataan miesten välieriä perjantaina ja otteluista varmasti mielenkiintoisemoi legendaaristen Federerin sekä Nadalin kohtaaminen mutta ei pidä unohtaa myöskään ottelupariaNovak Djokovic vs. Roberto Bautista Agut.
Novak Djokovic vs. Roberto Bautista Agut
Heinäkuu 12,2019
15:00

Miesten Wimbledonin semifinaalit pelataan perjantaina. Toisessa välieräparissa kohtaavat lajin todelliset legendat, kun Sveitsin Roger Federer ja Espanjan Rafael Nadal ottavat mittaa paremmuudestaan ikonisella nurmikentällä. Tästä syystä ottelu pari Novak Djokovic vs. Roberto Bautista on jäämässä paljon pienemmälle huomioille vaikka erityisesti kroatialainen Djokovic on vahvoilla koko turnauksen voittajaksi. 

Novak Djokovic on pelannut Wimbledonissa todella vakuuttavasti

Miesten tenniksen kaksinpelin tämän hetken maailman ykkönen serbialainen Novak Djokovic on pelannut todella vahvasti Wimbledonin nurmikentillä. Mies onkin tällä hetkellä suurin ennakkosuosikki koko turnauksen voittajaksi.

Miehen kaksi edellistä pudotuspeliottelua ovat kumpikin kestäneet vain kolme erää sekä reippaasti alle tuntia. Djokovicilla ei ainakaan pitäisi siis jalan painaa ennen espanjalaisen Roberto Bautista Agutin kohtaamista. Djokovic on tällä hetkellä Wimbledonin hallitseva mestari ja nelinkertainen voittaja. Kenellekään ei varmasti siis tule yllätyksenä, että juuri Djokovic on asetettu vedonlyöntiyhtiö Unibetin toimesta ottelun selkeäksi ennakkosuosikiksi lukemin 1.10 – 7.50

Wimbledon tarjoukset
Betsson: 10 euron riskitön liveveto – hae
Bethard:   panoksesi takaisin 25€ asti jos häviö  5. erässä – hae
Nordicbet: 10 € ilmainen liveveto finaaliviikonlopulle – hae

Roberto Bautista Agutilla ei ole muuta kuin voitettavaa

31 – vuotias espanjalainen Roberto Bautista Agut Wimbledonin välieräottelussa Novak Djokovicia vastaan legendaarisessa ”vain voitettavaa” tilanteessa. Mies on yhden voiton päästä maailman tunnetuimman tennisturnauksen finaalipaikasta eikä suuri yleisö usko hänen yltävän siihen. Altavastaajana onkin hyvä lähteä hakemaan superyllätystä!

Bautista Agut on tällä hetkellä miesten rankingissa sijalla 22. Voitolla sijoitus nousisi varmasti pari pykälää. Bautista Agut on voittanut urallaan yhdeksän ATP-turnausta mutta isot Grand Slam voitot ovat vielä kiertäneet miehen kaukaa ja paras sijoitus ennen nykyistä Wimbledon rupeamaa on puolivälieräpaikka tämän vuoden Ranskan avoimista. Miehen otteet ovat siis selvästi nousujohteisia mutta riittävätkö rahkeet sittenkään maailman ykkösen kyydissä?

Nipistääkö altavastaaja edes yhden erän?

Vedonlyönti ottelun voittajasta on melko turhaa touhua. Djokovicin kerroin on mitätön eikä Bautista Agutin yllätyksen varaan kannata panostaa merkittävästi. Unibetin kohteelle ”eriä yli 3.5” on kerroin 2.20 ja se on harkinnan arvoinen valinta. Djokovic on hävinnyt Wimbledonissa vasta vain yhden erän mutta mikäli Bautista Agut antaa kentällä kaikkensa hänellä on mahdollisuus riistää Djokolta yksi erä.

Aseta vetosi