Wimbledon: Rafael Nadal - Roger Federer pe 12.7.2019

Wimbledonissa pelataan miesten välieriä perjantaina ja mielenkiintoisempi ottelu on legendaaristen Federerin sekä Nadalin kohtaaminen. Uskomme tasaiseen otteluun.
Rafael Nadal vs. Roger Federer
Heinäkuu 12,2019
17:00

Miesten Wimbledonin semifinaalit pelataan perjantaina. Toisessa välieräparissa kohtaavat lajin todelliset legendat, kun Sveitsin Roger Federer ja Espanjan Rafael Nadal ottavat mittaa paremmuudestaan ikonisella nurmikentällä.

Edellisen kerran tämä parivaljakko kohtasi toisensa Wimbledonissa vuonna 2008. Tuolloin miesten väkinen ottelu oli koko turnauksen päättävä finaali ja sitä pidetään edelleen yhtenä Wimbledonin tennishistorian parhaimpana finaaliotteluna. Tuolloin täydet viisi erää vaatineessa ottelussa vei pidemmän korren Rafael Nadal. ”Meillä on paljon tietoa Nadalista ja samoin heillä on tietoa minusta. Ymmärrän, miksi ottelua odotetaan niin paljon”  Roger Federer sanoi Ilta-Sanomien mukaan välieräparien ratkettua. Onko nyt sveitsiläisen vuoro voittaa?

Wimbledon tarjoukset
Betsson: 10 euron riskitön liveveto – hae
Bethard:   panoksesi takaisin 25€ asti jos häviö  5. erässä – hae
Nordicbet: 10 € ilmainen liveveto finaaliviikonlopulle – hae

Rafael Nadal – Roger Federer, tasainen taisto luvassa

Roger Federer eteni välieriin kaatamalla puolivälieräottelussaan japanilaisen Kei Nishikorin, joka pelasi viime vuonna turnauksen loppuottelussa. Federer kaatoi Nishikorin erälukemin 4-6, 6-1, 6-4, 6-4. Federerillä alkaa jo hieman painaa ikä jaloissa mutta hyvän syöttöpelaamisen sekä loistavan sijoittumisen ansioista mies tiputti japanilaisen jatkosta. Fed-Ex syötti ottelussa 12 ässää ja voitti omat 1. syöttönsä 81%:sti.

Siinä missä Federer tarvitse neljä erää Nishikorin voittamiseen niin Nadal löi oman vastustajansa Sam Querreyn puhtaasti kolmessa erässä lukemin 7-5, 6-2, 6-2. Querrey syötti läpi ottelun loistavasti mutta se ei yksin riitä Nadalin kaltaisen tähden kaatamiseen. Espanjalainen veikin ottelua muilla osa-alueilla ja Nadal esimeriksi voitti verkolla pisteet 93%:sti eikä lyönyt koko ottelussa kuin 12 helppoa virhettä. Takuu varmaa suorittamisesta siis 33 – vuotiaalta espanjalaisässältä.

Naisten puolella tehtiin hienoa historiaa kun Simona Halep pelaa ensimmäisenä romanialaisena naisena Wimbledonin finaalissa. Kumpi miehistä voittaa trillerin?

Rafael Nadal vs. Roger Federer vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntiyhtiöiden kuten Unibetin kertoimien valossa Rafael Nadal on ottelunennakkosuosikki lukemin 1.63 – 2.20. Roger Federer on kuitenkin loistava pelaaja nurmella ja tämä turnaus on miehen ehkä ainoa mahdollisuus taistella tosissaan Grand Slamista tällä kaudella.

Ottelulle jossa nähdään alle 3.5 erää saa kertoimen 2.70 ja yli 4.5 erän ottelulle kerroin on vastaavasti 3.15.

 

Federer vielä kerran finaaleissa?

Me uskomme tasaiseen kamppailuun, jossa saatetaan hyvinkin nähdä täydet viisi erää. Lähdemme ottelussa myös Federerin kelkkaan ja nappaamme kiinni kertoimesta 2.20. Mikä on sinun pelivalintasi?

Aseta vetosi