Wimbledon: Serena Williams - Simona Halep la 13.7.2019

Wimbledonissa pelataan lauantaina naisten kaksinpelin finaali jossa Serena Williams yrittää tehdä historiaa. Simona Halepilla on kuitenkin varmasti oma mielipiteensä asiaan.
Serena Williams vs. Simona Halep
Heinäkuu 13,2019
16:00

Serena Williams ylivoimainen ennakkosuosikki

Wimbledonin naisten finaalissa lauantaina 13.7.2019 ei ole kuin yksi suosikki ja se on tietenkin jo 11. kerran kyseisen turnauksen finaalissa pelaava Serena Williams. Nurmikenttien mestaruus on päätynyt Williamsin vitriiniin ennen tätä vuotta seitsemän kertaa ja naisten kaksinpelin puolella Williams on voittanut peräti 23. Grand Slamia. Jos Serena Williams voittaa Simona Halepin lauantaina niin hänestä tulee vasta toinen pelaaja Margaret Courtin jälkeen, joka on voittanut peräti 24. kaksinpelin Grand Slamia.

Serena Williams eteni finaaliin melko helposti, sillä hän kaatoi puolivälierissä tshekin Barbora Strycovan suoraan kahdessa erässä tylyin lukemin 6 – 1 ja 6 – 2. Halep on tietenkin finaalissa ihan eri kaliiberin vastustaja ja romanialainen tulee varmasti tykittämään hyökkäyspalloja tiuhaan tahtiin pitkin laitoja. Yksi ratkaiseva kysymys finaalissa onkin, että riittääkö Williamsin jaloissa vielä tarpeeksi liikettä?

Wimbledon tarjoukset
Betsson: 10 euron riskitön liveveto – hae
Bethard:   panoksesi takaisin 25€ asti jos häviö  5. erässä – hae
Nordicbet: 10 € ilmainen liveveto finaaliviikonlopulle – hae

Simona Halep hakee uransa ensimmäistä Wimbledon voittoa

Romanialainen Simona Halep teki maansa historiaa, kun nainen pelasi itsensä Wimbledon finaaliin. Lauantain finaali on Halepin uran neljäs Grand Slam finaali. Himoittuja voittoja Halep on kotiuttanut tähän mennessä yhden kerran, kun hän oli vuoden 2017 Ranskan avointen paras pelaaja. Serena Williamsin ja Simona Halepin keskinäiset ottelut uran aikana ovat päättyneet vahvasti jenkille, kun Williams on voittanut 11. keskinäisestä ottelusta 9. Halep halaajaa varmasti Williamsin päänahkaa nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Halep eteni Williamsin tavoin finaaliin voittamalla välierävastustajansa suoraan kahdessa erässä. Ukrainalainen Elina Svitolina taipui Halepin kyydissä erä lukemin 6 – 1 ja 6 – 3. Halep mursi Svitolinan syötön kahdessa erässä peräti viidesti ja naisen hyökkäyspeli oli pirteää sekä tappavaa. Williams on kaadettavissa samalla pelillä finaaleissa

Täydet kolme erää

Vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet pitävät Serena Williamsia ennakkosuosikkina Simona Halepia vastaan kertoimin 1.54 - 2.60. Finaali ei ole kuitenkaan niin läpihuutojuttu mitä kertoimet antavat ymmärtää. Me uskomme että ottelun voittamiseen tarvitaan täydet kolme erää. Unibetin kerroin kohteelle yli 2.5 erää on maistuva 2.40. Mitä sinä valitset?

Aseta vetosi