NHL: Winnipeg - Edmonton klo 3:00 keskiviikkona 17.10.2018

Kanadalaisjoukkueiden kova keskinäinen koohotus. Kumpi joukkue on tässä vahvempi? Connor McDavid vastaan Laine ja kumppanit! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
NHL: Winnipeg - Edmonton
Lokakuu 17,2018
03:00

NHL: Winnipeg – Edmonton klo 3:00 keskiviikkona 17.10.2018

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä nähdään todella mielenkiintoinen kamppailu Winnipegin ja Edmontonin välillä. Jets on ottelun suuri ennakkosuosikki ja on saanut Unibetin kerroinlistalle kertoimet 1.92 voitosta. Tasurilla tulee rahat takaisin kertoimella 4.15 ja Edmontonin öljymiesten kerroin on tässä ottelussa 3.45.

NHL kausi on saatu vasta kunnolla käyntiin ja Edmonton on ehtinyt pelaamana vasta kolme ottelua. Suurin syy siihen on joukkueen vierailu Euroopassa ja Tukholman Globenissa. Edmonton hävisi tuon ottelun New Jerseylle, joten kausi ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Bostonia vastaan trendi jatkui lukemin 4-1, kunnes sitten kauden kolmannessa pelissä Edmonton nappasi vihdoin voiton 1-2 Rangersista.

Näin voi joskus käydä… huimassa vireessä Toronton kultakimpale.

Winnipegin pelit ovat olleet alkukaudesta vuoristorataa ja jopa pettymys monelle. Jopa Stanley Cupin finaaleihin ennustettu tiimi on aloittanut tahmeasti ja samaa voi sanoa Patrik Laineesta. Maalikuninkuus uhkaa karata jo lokakuun puolella tavoittamattomiin, mutta aikaahan tässä toki on. Ensimmäisessä ottelussa Jets kaatoi St. Louis Bluesin 1-5, sen jälkeen Dallas jyräsi joukkueen samoin lukemin. Tämän jälkeen Jets nappasi pisteet Los Angelesista 2-1 voitolla hävitäkseen Nashvillelle vieraissa 3-0. Viimeisin peli päättyi sitten 3-1 kotona Carolinaa vastaan. Tuleeko tästä tiukka ja niukkamaalinen vääntö?

Patrik Laine ja Kristian Vesalainen vastaan Jesse Puljujärvi

Kanadalaisten joukkueiden pelit voivat joskus yltyä melkoiseksi hurmokseksi ja nämä joukkueet ovat kohdanneet toisiaan varsin usein. Joukkueet pelasivat kauden alla myös harjoitusottelun joka päättyi 5-3. Tuolla tuloksella nyt ei ole mitään tekemistä tämän pelin kanssa, viimeisin NHL-peli on mennyt Winnipegille lukemin 4-3. Näemmekö kenties Patrik Laineen ja Jesse Puljujärven välisen maalintekokisan? Mikäli Edmonton peluuttaa edelleen Jesseä neloskentässä niin tuo kisa jää kyllä näkemättä.

Winnipegiltä Patrik Laine ei ole suinkaan paras maalintekijä, vaan tätä viittaa pitää harteillaan tällä hetkellä Kyle Connor neljällä maalilla. Laine osui edellisessä pelissä, mutta viidessä pelissä kaksi maalia ei ole kovinkaan paljon. Toronton Auston Matthews on samassa ajassa paukuttanut jo 10 maalia. Kristian Vesalainen on saalistanut yhden syöttöpisteen viidessä pelissä, mutta 6:50 jääajalla ei kyllä ihmeempiä taikoja tehdä.

Edmontonin paras maalintekijä on ollut Connor McDavid, joka on tehnyt tehot 2+3 viiteen peliin. Jesse Puljujärven pinnatili on vielä avaamatta, olisiko tässä kiva paikka avata hanat? 11:41 jääajalla ja neloskentän rouhijana tilaisuuksia ei tule kovin montaa. Näitä miehiä voi laittaa jännityksen vuoksi lapulle.

Tälläkö aukesi Laineen hanat?

Montako Laine tekee?

Patrik Laineen alkukausi on ollut ehkä kuivempi mitä mies itse toivoi, joko ruuti on nyt kuivunut? Montako Laine tekee? Maalin, pari vai kypärätempun? Betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt