NHL Global Series: Winnipeg Jets – Florida Panthers to 1. ja pe 2.11.2018

Alexander Barkov ja Patrik Laine johdattavat joukkueensa kahteen NHL:n runkosarjan peliin Suomeen. Katso kertoimet ja vedonlyöntikohteet näihin kahteen NHL-otteluun ja lyö vetoa. Muista liveveto klo 20:00 alkaviin peleihin!
NHL Global Series, Florida Winnipeg
NHL Global Series: Winnipeg Jets – Florida Panthers
Marraskuu 01,2018
20:00

NHL Global Series: Winnipeg Jets – Florida Panthers 1. ja 2.11.2018

NHL: Winnipeg – Florida vedonlyöntivihje ja kertoimet

NHL rantautuu kunnolla Suomeen. Koskaan aikaisemmin emme ole saaneet todistaa runkosarjan peliä Suomessa ja Hartwall Arenalla. Torstaina ja perjantaina, marraskuun ensimmäisinä päivinä tämä toteutuu ja vastakkain ovat kaksi suomalaisittain erittäin mielenkiintoista ottelua. Vielä enemmän tämä olisi ollut todennäköisesti Patrik Laineen ja Alexander Barkovin mieleen jos peli olisi pelattu Tampereella, mutta uusi halli odottaa ainakin toistaiseksi valmistumistaan. Ehkä sitten tulevina vuosina jos NHL panostaa Euroopan peleihin?

Tämähän täytyy katsoa:

Winnipeg Jets – Florida Panthers torstaina 1.11. ja perjantaina 2.11.

Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat Hartwall Arenalla kaksi kertaa, peräkkäisinä päivinä. Winnipegin kausi on lähtenyt melko mukavasti liikkeelle, mutta Patrik Laine on ollut alkukaudesta vedonlyöjille melkoinen pettymys. Patrik Laine oli ennen kautta ehkä jopa suurin ennakkosuosikki koko NHL:n maalikuninkaaksi, mutta alkukaudesta ruuti on ollut todella märkää. 44 laukauksesta vain kolme on osunut maalikehikoiden väliin, parempaa lienee tulossa?

Alexander Barkov on päässyt mukavasti jo vauhtiin, 9 ottelussa tehot 2+6 ja ”kotiyleisö” Helsingissä pistää varmasti ihan uutta motia purkkiin. Jatkuuko melkein piste per peli tahti, vai mikä meininki? Barkov pelaa hurjia minuutteja hyökkääjäksi, melkein 23 minuuttia per peli. Floridan ykkössentteri on joukkueen liideri, joka parhaana päivänä tekee jäällä melkein mitä tahansa.

Winnipeg on pelannut jo 12 ottelua tällä kaudella, mutta tulos ei ehkä ole vastannut vielä toistaiseksi odotuksia. 6+1 voittoa, eli kuusi voittoa varsinaisella peliajalla ja yksi jatkoilla. Tappioita on 4+1. Maaliero kohtuullinen 35-32. Floridan alkukausi on ollut vaikea, yhdeksän peliä ja vielä voittotili avaamatta. Toki pari voittoa on tullut jatkoilla, mutta 4+3 tappiot ovat syöneet tulosta isosti. Maalierokin on -7 (28-35).

Winnipeg – Florida kokoonpanot

Viimeisimmissä peleissä joukkueiden kokoonpanot ovat olleet tätä luokkaa. Patrik Lainetta on yritetty herätellä jopa neloskentän paikalla, mutta tehot 3+2 ovat olleet isoin pettymys varmasti miehelle itselleen. Mutta eiköhän Helsingissä sitten osu?

Hyökkääjät:

Ehlers – Scheifele – Wheeler

Connor – Little – Perreault

Copp – Lowry – Tanev

Lemieux – Roslovic – Laine

Puolustajat:

 Trouba – Morrissey

Chiarot – Byfuglien

Morrow – Myers

Maalivahdit:

Hellebuyk (varalla Broissoit)

 

Alexander Barkov, Floridan ykkössentteri ja kapteeni johdattaa joukkoja edestä ja takaa. Onnistuuko Florida nappaamaan ensimmäisen voiton Helsingissä?

Hyökkääjät:

Dadonov – Barkov – Bjugstad

Huberdeau – Trocheck – Sceviour

Vatrano – McCann – Hoffman

Mamin – Lammikko – Brower

Puolustajat:

Matheson – Ekblad

Yandle – Petrovic

Kislevich – Weegar

Maalivahdit:

Reimer (varalla Hutchinson)

 

Winnipeg Jets – Florida Panthers kertoimet

Näihin kahteen peliin on tarjolla valtavasti vedonlyöntikohteita. Veikkaussivut tarjovat kertoimet NHL-otteluista vaikka mihin kohteisiin, voit lyödä vetoa esimerkiksi maalintekijöistä, tuloksesta, erätuloksista, pelaajien pisteistä ja oikeastaan mistä tahansa.

Tekeekö Alexander Barkov ottelussa maalin? Entä Patrik Laine, saako ketsuppipullon vihdoin auki Suomessa? Entä voittaako molemmat joukkueet Helsingissä ja päädytäänkö peleissä rankkariskaboihin? Näistä otteluista on tarjolla sarjapisteitä sarjataulukkoon, joten joukkueet ottavat nämä jutut ja pelit tosissaan.

Katso vedonlyöntikohteet omalta vedonlyöntisivustoltasi ja nappaa parhaat kertoimet NHL-peleihin jotka pelataan Suomessa. Jos et omaa lippua kumpaankaan peliin, voit katsella pelit ilmaiseksi TV5 kanavalta ja maksullisella puolella pelit näkyvät luonnollisesti Viasat / Viaplay -kanavilla. Muista myös livevedonlyönti näihin otteluihin!

Montako pistettä suomalaiset tekevät?

Patrik Laine ja Alexander Barkov, siinä ykköskohteet monen vedonlyöntilapulle. Pelaako Kristiaan Vesalainen? Todennäköisesti Floridan neloskenttää johtaa Juho Lammikko, pääseekö pisteille tässä pelissä? Kumpi on parempi pisteissä, Laine vai Barkov?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt