NHL: Winnipeg Jets – Los Angeles Kings klo 3:00 keskiviikkona 10.10.2018

Los Angeles Kings on saapunut Winnipegin vieraaksi. Mitä laitetaan vieraille paluumatkan evääksi, kertoimet viittaavat tyhjiin pistepotteihin. Winnipeg on viemässä ottelun, montako maalia Patrik Laine tekeekään? Nyt on jo hanat auki?
NHL: Winnipeg Jets – Los Angeles Kings
Lokakuu 10,2018
03:00

NHL: Winnipeg Jets – Los Angeles Kings klo 3:00 ke 10.10.2018

NHL on saatu mukavasti käyntiin rapakon takana ja tässä ottelussa on edessä varsin mielenkiintoinen ottelu. Winnipeg Jets saa vieraaksi Los Angeles Kingsin ja kummallakin joukkueella kaksi ensimmäistä peliä on lähtenyt hieman kaksijakoisesti liikkeelle. Winnipeg voitti ensin vieraissa St Louisin lukemin 1-5 ja tuon jälkeen Dallasilta tuli kuokkaan samoin lukemin. Kings puolestaan hävisi kotonaan ensin jatkoilla San Joselle, mutta voitti sen jälkeen Detroitin komeasti 4-2.

Vieraiden pistepörssin kärjessä ovat Alex Iafallo 2+1 ja Tyler Toffoli, maalintekijä- ja pistevetoon voisi heittää toki myös Anze Kopitar (2+0) ja Ilya Kovalchuk (0+2) nimiä. Mikäli ylivoimaa tulee, näitä nimiä voi olettaa näkevänsä jäällä Kingseiltä.

Vesalainen tarvitsee tehoja jotta voi pysyä NHL:ssä, muuten farmi voi kutsua.

Kotijoukkueelta eniten tehoja on irronnut kahdessa ottelussa Kyle Connorilta 2+1, Patrik Laineelta 1+1, Jacob Troubalta 0+2, Mark Scheifeleltä 0+2 ja Blake Wheeleriltä. Peliaikaa kahdessa ensimmäisessä pelissä on saanut myös Kristian Vesalainen, jolle on myös jo ensimmäinen pistekin tilastoihin merkitty. Toivottavasti 0+1 tehot saa lisäystä nyt kotiyleisön edessä.

Tiukka matsi tulossa?

Joukkueiden viimeisimmät kohtaamiset Winnipegin kotikentällä ovat olleet maalin pelejä suuntaan ja toiseen. Viimeksi päädyttiin jatkoajalle tilanteessa 1-1, sitä ennen Losi vei pinnat 3-4 voitolla ja sitä ennen päädyttiin myös 2-2 tasuriin ja rankkareiden jälkeen Jetsin voittoon. Voisiko jopa olettaa tähän matsiin tasaista peliä tai maalin erolla voittoa jompaankumpaan suuntaan? Vedonlyöntikertoimet tähän peliin ovat selkeästi kotijoukkueelle, mutta alkukausi on näyttänyt että yllätykset eivät ole ainakaan jääneet kesän jälkeen tauolle. Joissain peleissä on mätetty maaleja oikein kunnolla, olisiko tässä sellainen myös?

Patrik Laineen maalista saa kertoimet 2.14, jos epäilet että Pate ei tässä pelissä maalia tee, sille on kerroin 1.63. Ensimmäinen maali tuo kertoimen 9.00, sama on viimeisen maalin kerroin. Vesalaisen maalikerroin on 4.10, tulisikohan onnistuminen kotiyleisön edessä, joka varmasti availee äänijänteitään kauden ensimmäisessä pelissä. Miten mahtaa käydä Kingsin tuossa turbulenssissa, veikataan tulosvetoon tähän 3,4,5 – 2,3 maaleja.

Pistevedossa Laine kannattaa lapulle laittaa, kyllä se siellä ainakin ylivoimalla on taas pelotteena. Kerroin on 1.52. Kahden pisteen ilta toisi rahat kertoimella 2.85 takaisin, kolmen pinnan iltama puolestaan lihottaisi pelikassaa ja panosta kertoimella 7.50. Kertoimet Unibet.

Laineen kauden ensimmäinen näytti tältä, saadaanko tässä pelissä jatkoa? Todennäköisesti.

Jets hurjastelee voittoon?

Winnipeg Jets ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisön edessä, eihän joukkue voi tätä nyt mennä häviämään, eihän? Laine ja Vesalainen kehissä, minkälaista jälkeä tulee? Laita vedot vetämään!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt