NHL: Winnipeg – Toronto Maple Leafs klo 2:00 to 25.10.2018

Kaksi NHL:n kärkijoukkuetta kohtaavat Winnipegissä kun alkukauden tykkijoukkue Toronto tulee Winnipegiin vierailulle. Katso parhaat kertoimet otteluun ja lyö vetoa NHL-pelistä!
NHL: Winnipeg – Toronto Maple Leafs
Lokakuu 25,2018
02:00

NHL: Winnipeg – Toronto Maple Leafs klo 2:00 to 25.10.2018

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä nähdään mielenkiintoinen kamppailu Winnipeg Jetsin ja Toronto Maple Leafsin välillä. Kertoimet tässä ottelussa ovat 2.30 – 3.95 – 2.75, joten Jetsiä pidetään suosikkina. Kummatkin joukkueet ovat aloittaneet liigan erittäin mainiosti ja joukkueet löytyvät molemmat NHL:n kärkipäästä. Winnipeg on yhdeksästä pelistä voittanut 5 ottelua varsinaisella peliajalla ja kerran jatkoilla. Tappioita on tullut kaksi kertaa varsinaisella peliajalla ja kerran jatkoilla.

Varmi-Vesalainen:

Toronton alkukausi on ollut myös ihan hyvä, 4+2 voitot varsinaisella peliajalla ja jatkoilla, kolme tappiota varsinaisella peliajalla. Toronton peleissä on tehty 34-30 maalit, joten ottelua kohti on nähty melkoisia maalijuhlia. Tosin kahdessa edellisessä pelissä Toronto on tehnyt vain yhden maalin. Winnipeg on saanut pelata nyt peräti viisi ottelua peräkkäin kotona, näissä se on ottanut neljä voittoa ja tehnyt vähintään kolme maalia per peli.

Joukkueiden viimeisin WPG-TOR peli päättyi peräti 2-7, joten jotain on varmasti jäänyt jollain hampaankoloon. Tämä tapahtui vajaa vuosi sitten, 5.10.2017. Minkälaisen lokaloimun Toronto laittaa nyt käyntiin?

Laineen ruuti ollut märkää

Patrik Laineesta povattiin tämän kauden maalikuningasta. No, ei se vieläkään myöhäistä ole, mutta kolme maalia tähän mennessä taitaa olla jonkinmoinen pettymys. Kristian Vesalainen pääsi kokeilemaan ylhäällä pelejä, mutta aika tehotonta oli. Olisikohan taas aika kokeilla NHL:n puolella? Sami Niku tehoilee farmissa, mutta NHL:n puolella pakkilupausta ei olla vielä nähty.

Toronton Kasperi Kapanen on ottanut kaiken irti William Nylanderin sopimuksettomuudesta, paikka Auston Matthewsin rinnalla on tuonut herralle jo tehot 4+4, eli maalin enemmän kuin esimerkiksi Laineelle. Auston Matthews on puolestaan takonut jo tehot 10+6, mutta viime peleissä koko joukkueella on ollut hieman vaikeampaa. Jatkuuko vaikeudet myös tässä pelissä?

Vedonlyöntikohteita riittää tässäkin pelissä, tuleeko ottelussa tappelu? Sille on kerroin 3.80 luvattu, tai entä osutaanko ottelussa tyhjään maaliin? Sille kerroin on puolestaan 3.45. Ja ne ylivoimamaalit, yli 1.5 / 1.85 ja alle 1.5 saman verran. Patrik Laineen yli 3.5 laukausta toisi kertoimella 1.97 rahat takaisin. Kiinni veti?

Montako pistettä suomalaiset tekevät?

Patrik Laine ja Kasperi Kapanen nähdään ainakin tässä ottelussa, mikä mahtaa olla pelaajien saldo tässä pelissä? Laita vedot pistevetoon ja maalintekijävetoon!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt