Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 20.1.2018, Lukas Hradecky taas hommissa

Eintracht Frankfurt on ottanut tällä kaudella vieraspeleistä 18 pistettä, kun taas Wolfsburg on napannut kauden kotiotteluista vain 12 pistettä.

Suomen maajoukkueveskari Lukas Hradeckyn joukkue Eintracht Frankfurt kohtaa Bundesliigassa vieraissa Wolfsburgin. Frankfurt on sarjassa sijalla yhdeksän ja Wolfsburg sijalla 12. Kumpikin pelasi ensimmäisen ottelun talvitauon jälkeen tasan. Eintracht Frankfurt pelasi 1-1 kotonaan Freiburgia vastaan, Wolfsburg taas pelasi vieraissa maalittoman tasurin kovaa Dortmundia vastaan.

Wolfsburg pelasi Dortmundissa ilman puolustuksen tukipilareita John Brooksia ja Jeffrey Bumaa, mutta silti joukkueen valmentaja Martin Schmidt löysi pelisysteemin, jokka Dortmund pidettiin aisoissa. Wolfsburg menetti konkarihyökkääjä Mario Gomezin tammikuun alussa Stuttgartiin, ja ilman Gomezia joukkueen hyökkäys oli Dortmundissa hukassa. Wolfsburg uusi pelaaja on sveitsiläisestä Baselista tullut hyökkäävä keskikenttäpelaaja Renato Steffen. Hän tuli Dortmund -ottelussa vaihdosta kentälle, mutta ei saanut vielä mitään merkittävää aikaan.

Frankfurtillakin peräpäässä poissaoloja

Eintracht Frankfurtin päävalmentaja Niko Kovacilla on myös puolustuspään ongelmia. Frankfurtilta on sivussa kolme puolustuksen avainpelaajaa. Kovac on ratkaissut ongelman sillä, että hän on tehnyt keskikentän Makoto Hasebesta väliaikaisen topparin. Hasebe on aikaisemminkin pelannut hyvin topparin paikalla, joten tämä siirto ei ole joukkueelle ongelma.

Frankfurt ei ole aikaisemmin pärjännyt Wolfsburgia vastaan. Joukkueiden välisistä viidestä ottelusta Wolfsburg on voittanut neljä ja Frankfurt yhden. Nyt Frankfurtilla olisi saumat ottaa pisteet, se on paremmassa kunnossa kuin Wolfsburg. Viiden ottelun kuntopuntarissa Frankfurtilla on kahdeksan pistettä ja Wolfsburgilla kuusi, kymmenen ottelun puntarissa lukemat ovat franfurtilaisille 14-12.

Kotona tasureita

Wolfsburgin kotikentällä on ollut hankala voittaa tällä kaudella, vaikka toisaalta vaikeaa on voittaminen ollut Wolfsburgin Volkswagen Arenalla kotijoukkueellekin. Wolfsburgin kotisaldo on tällä kaudella 2-6-1. Edellisen kerran Wolfsburg on hävinnyt kotonaan elokuussa.

Eintracht Franfurt on mainio vierasjoukkue. Vierasotteluiden sarjataulukossa se on komeasti kakkosena Bayern Munchenin jälkeen. Frankfurt on napannut tämän kauden vierasotteluista 18 pistettä, kun Wolfsburg on ottanut kotipeleistään 12 pistettä.

Unibet on laittanut ottelun kertoimet 2.23 – 3.20 – 3.45, ja näillä numerolla on hyvä laittaa veto veirasjoukkueelle. Hyvä vaihtoehto on Frankfurt +0 Unibetin kertoimella 2.43, tasurilla panos palautetaan.

Wolfsburgin mahdollinen avaus: Casteels – Verhaegh (c), Tisserand, Uduokhai, William – Guilavogui, Arnold – Steffen, Malli, Didavi – Origi

Eintracht Frankfurt mahdollinen avaus: Hradecky – Falette, Hasebe (c), Salcedo – Wolf, Boateng, Mascarell, Chandler – Rebic, Gacinovic – Haller

Unibet on laittanut ottelun kertoimet 2.23 – 3.20 – 3.45, ja näillä numerolla on hyvä laittaa veto veirasjoukkueelle. Hyvä vaihtoehto on Frankfurt +0 Unibetin kertoimella 2.43, tasurilla panos palautetaan.

Aseta vetosi