Wolverhampton - Bournemouth 15.12.2018, runsasmaalisuuden puolesta vetoa

Bounemouth lähtee joka ottelussa pelaamaan myös hyökkäyssuuntaan. Wolverhamptonin kärkipää on piristynyt viime otteluissa.
Wolverhampton - Bournemouth
Joulukuu 15,2018
17:00

Lauantaina Valioliigassa pelataan Wolverhamptonin ja Bournemouthin ottelu, ja tähän peliin yli 2.5 maalia tuntuu mainiolta vetoidealta. Unibet, Coolbet, Bethard, ComeOn ja muutama muukin bookkeri antaa yli 2.5 maalia betsille yli 1.90 -tason kertoimia, ja sellaisia voi mielihyvin pelata. Ottelu menee vähintään kolmeen maalin ainakin 55 kertaa sadasta.

Wolverhamptonin ongelma alkukaudesta oli maalinteko, mutta silti tulosta tuli mukavasti. Sillä on tehtynä 16 ottelussa vain 17 maalia, Valioliigan sarjataulukon vihoviimeinen Fulhamkin on tehnyt vain yhden vähemmän.

Wolves voitti vasta neljännen Valioliigan ottelunsa, mutta sen jälkeen se pelasi sitten neljän voiton putken. Kaikki voittopelit olivat vähämaalisia, kolme kertaa 1-0 ja kerran 2-0. Voittoputken jälkeen homma sitten tyssäsi, ja Wolves kuuden voitottoman ottelun putken. Kaksi viimeistä se on taas voittanut, ja näissä peleissä lähti maalinteko sujumaan. Ensin Wolverhampton voitti kotonaan komeasti Chelsean 2-1 ja sitten vieraissa samoin lukemin Newcastlen.

Chelseaa vastaan Wolves pelasi varovaisemmalla taktiikalla, mutta Newcastlessa manageri Santo oli laittanut joukkueen hyökkävämmällä 3-4-3 -taktiikalla peliin. Santo selvästi lähti ratkaisemaan voitotonta putkea panostamalla parempaan hyökkäyspeliin. Ja kun se toi tulosta, niin aivan varmasti samalla meiningillä lähdetään Bournemouthinkin kimppuun.

Wolvesin pelaajista vain Jonny on tänä viikonloppuna sivussa.

Bournemouth pelaa hyökkäävästi, vaikka tulosta ei tulisikaan. Manageri Howe ei ole lähtenyt hakemaan jarrutustasapelejä, vaan joka otteluun se on lähtenyt pelaamaan.

Bournemouthin kauden alku lähti hienosti käyntiin, viime kierroksilla on sitten mennyt heikommin. Se on hävinnyt viisi ottelua viimeisistä kuudesta. Bournemouthin puolustukseksi on sanottava, että viime viikkoina se on kohdannut Valioliigan parhaimpia, kuten Liverpoolin, Manchester Cityn ja Arsenalin. Ainoa voitto viimeisten kuuden ottelun aikana on 2-1 -kotivoitto Huddersfieldistä. Viime viikonloppuna Liverpool voitti Bournemouthin tämän kotikentällä 4-0.

Heikompia joukkueita Bournemouth on etupäässä voittanut, mutta ainoa asia, mikä on ollut pysyvää, on maalirunsaus. Fulhamin ja Watfordin Bournemouth voitti 3-0 ja 4-0, Burnleyltä se sitten otti neniin 0-4.

Bournemouthinkin loukkaantumistilanne on melko hyvä, sivussa ovat vain puolustuksen Smith sekä keskikentän Cook ja Gosling.

Tällä hetkellä Wolverhampton ja Bournemouth ovat Valioliigan puolivälin joukkueita. Bournemouth on kahdeksantena 23 pisteellä, ja Wolves sijalla kymmenen 22 pisteellä. Ennen kautta Wolves rankattiin paremmaksi. Se laittoi kesäaikaan paljon rahaa joukkueen uusimiseen. Bournemouthin kausi on ollut myönteinen yllätys.

Wolverhamptonin mahdollinen avaus: Rui Patricio – Bennett, Coady, Boly – Doherty, Saiss, Neves, Vinagre – Costa,Jimenez, Jota

Bournemouthin mahdollinen avaus: Begovic – Francis, S. Cook, Ake, Daniels – Brooks, Lerma, Surman, Fraser – King, Wilson

 

Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.00 – 3.50 – 4.20. Näistä ei juurikaan pelattavaa löydy, mutta totals-puolelle kannattaa laittaa lantit yli 2.5 maalia -tulokselle. Unibetin kerroin tälle on 1.92.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä