Wolverhampton - Huddersfield 25.11.2018, Hudds taitaa olla menossa alasarjoihin

Wolverhamptonilla oli maaottelutauon alla kehnompi jakso, mutta nyt heikko Huddersfield on sille hyvä vastus suunnanmuutokseen. Vierailla on vielä enemmän ongelmia poissaolojen kanssa.
Wolverhampton - Huddersfield
Marraskuu 25,2018
18:00

Wolverhampton rankattiin kauden alla aika tukevasti Valioliigan top kymppiin. Nyt sillä on alla neljän voitottoman ottelun putki, ja samalla se liukui sarjataulukossa keskikastin alapuolelle. Kaksi Wolvesin viimeistä ottelua oli kovia lontoolaisia vastaan. Ennen maaottelubreikkiä Wolves pelasi Arsenalin kotikentällä 1-1 -tasapelin. Ja ennen tätä se oli hävinnyt kotoaan Tottenhamille niukasti 2-3. Nämä ottelut eivät olleet Wolverhamptonilta ollenkaan huonoja. Spursille häviäminen ei ole kumma juttu, juuri eilen Tottenham antoi Chelsealle tämän kauden ensimmäisen tappion voittamalla 3-1. Ennen Spurs -ottelua Wolves oli hävinnyt Brightonille ja Watfordille.

Maaottelutauko tuli Wolverhamptonille hyvään aikaan, mutta jobinpostia maaotteluista tuli myös Joukkueen puolustuksen Jonny Otto loukkasi Espanjan maajoukkueen matkassa polvensa niin pahasti, että hän on sivussa kuutisen viikkoa.

Vierasjoukkue Huddersfield rankattiin kauden alla joukkueista selvästi heikommaksi. Useimmissa arvioissa se oli tukevasti putoajaehdokas. Joukkue on tällä hetkellä liigan viimeinen, vaikka se ei olekaan kahteen viime otteluun hävinnyt. Huddersfield voitti kotonaan Fulhamin Fosu-Mensahin omalla maalilla.Viimeisessä ottelussa ennan taukoa Huddersfield pelasi kotonaan tasan 1-1 West Hamin kanssa.

Huddersfield on ollut tällä kaudella heikko niin kotona kuin vieraissa. Matkapeleistä se on saanut kaksi pistettä viidestä ottelusta, maalisuhde on 4-14.

Huddsilla on edessä aikalailla jo ratkaisevat kuusi viikkoa. Seuraavan puolitoistakuukautisen aikana se kohtaa useamman pohjapuolen joukkueen, eli muun muassa Brightonin, Newcastlen, Southamptonin ja Fulhamin, ja jos se epäonnistuu näissä otteluissa, niin putoaminen alkaa jo olla enempi todennäköistä.

Huddersfeldin puolustuksessa on ongelmia. Mathias Jorgensen on sivussa pelikiellon vuoksi ja Chris Lowella on olkapäävamma. Joukkueen manageri David Wagner joutuu kehittelemään uudenlaisen puolustussysteemin. Viime otteluiden menestys tuli kolmen puolustuslinjalla, mutta nyt hän joutunee pelaamaan perinteisten laitapakkien systeemiin. Jos puolustuksessa on epävarmuutta, niin Wolves kyllä osaa tästä rankaista.

Wolverhamptonin mahdollinen avaus: Rui Patricio; Bennett, Coady, Boly; Doherty, Moutinho, Neves, Vinagre; Costa, Jimenez, Cavaleiro

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Lossl; Stankovic, Schindler, Kongolo; Hadergjonaj, Mooy, Hogg, Billing, Durm; Pritchard, Mounie

 

Wolverhampton on joukkueista astetta parempi, ja se varmasti pärjää paremmin poissaolojen kanssa. Huddersfieldin muutenkin hutera puolustus on tänään entistä heikompi. Wolverhampton -1.5 Unibetin kertoimella 2.75 on kelpo veto, ja hyvä kerroin.

Aseta vetosi