Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City, onko City noin ylivoimainen?

Manchester Cityllä todella pieni vieraskerroin, voihan tämä mennä kotijoukkueellekin? Katso kaikki kertoimet ja lyö vetoa miten ottelussa käy!
Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City
Joulukuu 27,2019
21:45

Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City, vieraiden heiniäkö?

Perjantain ainoassa Valioliigapelissä Manchester City on vahva ennakkosuosikki mitä tulee kertoimiin.  Unibet antaa tähän matsiin kertoimet 8.75 – 5.00 – 1.41, joten olisiko tuossa kotikertoimessa lievää ylikerrointa? Wolves on kuitenkin sarjan kuudentena ja City kolmas?

Molemmilla on sattunut tällä kaudella pikkuisia ja vähän isompia kupruja, joten ei City ihan ehdoton voittajasuosikki tässä ole. Miten paljon City säästelee ja vääntelee omaa kokoonpanoaan? Wolves pelasi tällä kokoonpanolla edellisessä ottelussa, jossa se vaivoin päihitti Norwichin vieraissa 1-2.

Patricio – Saiss, Coady, Dendoncker – Jonny, Moutinho, Neves, Doherty – Jota, Jimenez, Traore

Manchester Cityn kokoonpano Leicesteriä vastaan oli tässä muodossa avauksessa:

Ederson – Mendy, Otamendi, Fernandinho, Walker – Silva, Gundogan, De Bruyne – Sterling, Gabriel Jesus, Mahrez

Veikkaus: Millä maalierolla? Ja kummalle?

Jos ihan peruskertoimilla betsaaminen ei ole se sinun juttusi, betsaa vaikka sitä maalieroa eli millä voittomarginaalilla joukkue voittaa. Wolvesin kertoimet ovat tähtitieteelliset, voitto maalilla tuo kertoimella 10.00 rahat takaisin, 2 tai useammalla maalilla sitten jo kertoimella 23.00. Cityn yhden maalin voitto antaa kertoimet 3.70 ja kahden maalin voitto sitten jo 4.25 kertoimet. Kolmen maalin voitto on 6.25 kertoimen arvoinen. 0-0 tasapeliin harva uskoo, sille kerroin 15.00 Unibetiltä. Tasapeli maaleilla on sitten 5.80 kertoimen arvoinen.

Montako kulmapotkua määrätään perjantaina? Yhteensä arvo on siinä 10 luokkaa sillä yli 9.5 kulmaa antaa kertoimeksi 1.67 ja yli 10.5 kulmaa on 2.12. Alle 10.5 kulmaa puolestaan 1.66 ja alle 9.5 sitten 2.12. Mikä on sinun betsisi? Toki voit lyödä erikseen vetoa kotijoukkueen kulmista tai vierasjoukkueen kulmista. Kotijoukkueen yli 3.5 kulmaa palkitaan jo kertoimella 2.16 ja yli 4.5 kulmaa sitten kertoimella 3.50. Käy katsomassa kaikki kertoimet ja betsaa perjantain Valioliigaa!

Patricio ottaa parhaana päivänä kiinni kaikki, miten käy perjantaina?

Yllättääkö Wolves Manchester Cityn? Katso kertoimet peliin!

Onhan Wolves altavastaaja, mutta eikös 9.00 kerroin ole hieman liikaa? Jospa vaikka jollain tasoitusvedolla tätä peliä kotijoukkueelle? Katso kertoimet!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä