Valioliiga: Wolverhampton – Manchester United, tiistaina 2.4.2019 kello 21:45

Wolves saa lyhyen ajan sisään Manchester Unitedin vieraaksi omalle kotistadionilleen. Miten käy tällä kertaa? Edellisellä kerralla United kärsi 2-1 tappion, onko se potut pottuina tähän peliin? Betsaa!
Valioliiga: Wolverhampton – Manchester United
huhtikuu 02,2019
21:45

Valioliiga: Wolverhampton – Manchester United, niistääkö Wolves taas pinnat?

Wolverhampton näytti närhen värkit Manchester Unitedille FA Cupin ottelussa pari viikkoa sitten. Nyt olisi Unitedilla velanmaksun paikka ja näin tulee kertoimien mukaan tapahtumaan. Unitedin voitto tietäisi rahojen tuplausta, mutta Wolvesin voitolla voisi nelinkertaistaa omat vetomassit.

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tähän peliin, toki muutoksia näihinkin voi tulla. Manchester United ei ole vielä koskaan kotona Wolvesille hävinnyt, mutta Wolvesin kotona United on virallisissa peleissä ollut tilastoissa 3-3 lukemissa.

Wolverhampton 3-5-2

Ruddy – Boly, Coady, Saiss – Jonny, Moutinho, Neves, Dendoncker, Doherty – Jota, Jimenez

Manchester United 4-3-1-2

De Gea – Shaw, Lindelöf, Smalling, Young – Pogba, Matic, Herrera – Lingard – Lukaku, Rashford

Wolves parantaa toisella puoliajalla?

Tämän kauden maalitilastoista näkyy että Wolvesin kotipelien toiset puoliajat ovat olleet erityisen vahvoja. Eniten sen verkkoon ladattu maaleja 16-30 minuuteilla, tuossa kohtaa tilastot ovat 2-7. Paras tilanne Wolvesilla on ottelun lopussa 76 minuutista eteenpäin on tullut maaleja 9-3.

Manchester United on vieraissa ollut vahvimmilla ensimmäisen ja toisen puoliajan viimeisellä varteilla, peräti 11 maalia se on tehnyt 31-45 minuuteilla. Jos nyt ennustaa pitäisi niin United johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-1 ja maali tulee ensimmäisen puoliajan viimeisellä vartilla. Maaleja saatetaan nähdä vielä toisen puoliajan lopulla, onko peli tuolloin 1-1 vai jopa 2-1 tai 1-2?

Hauskasti tilastoissa 10 wolvesin kotona tehdyistä maaleista 10 on vienyt sen johtoon, 8 maaleista on kasvattanut tai kutistanut johtotilannetta ja neljä maaleista on tietänyt tuloksen tasoittamista.

Manchester United ei ole valioliigapeleistä hävinnyt 15 viimeisestä kuin yhden eikä tasapelejäkään ole kuin kaksi. On siis melko todennäköistä että United tästä pinnat nappaa. Samassa ajassa Wolves on hävunnyt viisi ja pelannut neljä kertaa tasan. Mutta tekeekö se taas Unitedille temput?

Maalirikasta meininkiä!

Wolves hamuaa pinnoja - mutta niin hamuaa Unitedkin!

Tulosvetoon luvassa oikein mukavia kertoimia, mutta miten mahtaa käydä tässä pelissä? Edellinen kohtaaminen pari viikkoa sitten päättyi 2-1, onko lukemat Valioliigassa toisinpäin? Betsaa nyt!

Aseta vetosi