Wolverhampton - Newcastle 11.2.2019, Wolves pelaa mainiota kautta

Nousijajoukkue Wolves on Valioliigan paras heti top kuuden eliitin jälkeen. Newcastle on pettänyt pahasti, ja varsinkin maalinteko on ollut vaikeaa. Benitez miettii tähän ratkaisuja.
Wolverhampton - Newcastle
Helmikuu 11,2019
22:00

Kotijoukkue Wolverhampton saa olla tyytyväinen kauteensa. Se on nousijajoukkue, ja heti se on ottanut paikkansa kärkikuusikon takana seiskapaikalla. Wolvesilla on nyt 38 pistettä, takaa tulee Watford, jolla on yksi piste vähemmän. Top 6 on Valioliigassa erottautunut omaksi ryhmäkseen. Kuudentena on nyt Chelsea 50 pisteellä.

Vierailija Newcastle pelaa heikommin. Se ei mitenkään onnistu vakiinnuttamaan paikkaansa edes liigan keskivaiheilla. Tällä hetkellä Newcastle on viimeisen sarjassasäilyjän paikalla, mutta putoamisrajan alapuolella on Southampton samoilla pisteillä.

Wolves on 14 pistettä Newcastlea edellä. Joukkueiden edellinen ottelu Newcastle St James Parkilla päättyi joulukuussa Wolvesille 2-1.

Wolves on hyvässä kunnossa. Se hävisi tammikuun puolivälissä Manchester Cityn kentällä 0-3, mutta sen jälkeen sillä on saldona neljä voittoa ja yksi tasapeli. Viime ottelussaan se voitti FA Cupin pelissä kotonaan Shrewsburyn 3-2. Edellinen liigapeli oli Evertonin kentällä, ja sen Wolves voitti 3-1.

Wolves välttänyt loukkaantumissuman

Wolves osti lainalla olleen espanjalaisen Jonny Castron tammikuussa kokonaan omakseen. Jonny pelaa vasemmalla laidalla 3-5-2 -systeemissä. Wolvesilla ei ole järin laaja materiaali, sille voisi tehdä tiukkaa joutua kovaan loukkaantumissumaan. Kärkimies Jota ei välttämättä pysty pelaamaan Newcastlea vastaan, ja jos ei pysty, niin sitten varmasti nopea Traore tulee hänen paikalleen.

Newcastle on ollut paha pettymys, ja saattaa olla niin, että manageri Benitezin työpaikan on pelastanut vain hänen maineensa, sekä se, että Benitez kyllä on todistetusti mainio manageri. Newcastlessa ei olla vielä painettu paniikkinappulaa, seura varmasti ymmärtää, että kesken kauden sen on lähes mahdotonta saada ketään läheskään niin hyvää manageria kuin Benitez.

Newcastle hankki tammikuussa uuden miehen Miguel Almironin järjestämään maalipaikkoja. Paraguaylainen Almiron on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, ja hän tuli Newcastleen MLS-liigan Atlantasta.

Vain Hudds on heikompi

Newcastle todellakin tarvitsee kärkipäässä apuja. Se on tehnyt tällä kaudella liigassa vasta 21 maalia 25 ottelusta. Surkea lukema, vain umpionneton Huddersfield on kehnompi.

Rafa Benitez on sanonut medialle, että Almiron varmasti tarvitsee aikaa sopeutumiseen, mutta eipä Benitezillä oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin heittää mies heti kentälle.

Wolvesin viime aikaisissa kotiotteluissa on tehnyt paljon maaleja. Neljässä viime ottelussa Wolverhamptonin Molineux’lla on tehty yhteensä 18 maalia kaksi FA Cupin peliä mukaanluettuna. Wolves itse on tehnyt näistä 12.

Newcastlekin on viime aikoina vieraissa saanut pallon maaliin jokusen kerran. Sen edellinen vierasmatsi oli Tottenhamia vastaan Wembleyllä, ja tämä ottelu päättyi kotijoukkueelle 1-0. Tätä ennen Newcastle pelasi vieraissa FA Cupissa Blackburnia vastaan. Tuossa ottelussa varsinainen peliaika päättyi 2-2, ja jatkoajan jälkeen Newcastle hoiti homman 4-2 -voitolla.

Chelsean ja Watfordin kentillä Newcastle teki maalin kummassakin, Chelsea voitti 2-1 ja Watfordin kanssa tulos oli 1-1.

Wolverhamptonin mahdollinen avaus: Patricio – Bennett, Coady, Boly – Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny Castro – R.Jimenez, A.Traore

Newcastlen mahdollinen avaus: Dubravka – Yedlin, Schar, Lascelles, Lejeune, Ritchie – A.Perez, Almiron, Hayden, Atsu – Rondon

 

 

Yli 2.5 maalia saa Unibetilta mainion kertoimen 2.20. Wolves paiskoo kotonaan maaleja, eikä sitä estä oikein mikään. Almiron hankkiminen alleviivaa sitä, että Benitez yrittää ratkoa maalinteko-ongelmaa. Kyllä tämä ottelu menee vähintään kolmeen maaliin lähes joka toisella kertaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä