Wolverhampton - Tottenham 3.11.2018, myöhäisilta Molineuxilla

Wolves on hävinnyt kaksi viimeistä tekemättä maaliakaan. Se ei ole vielä valmis pelaamaan europaikoista, varsinkin maalinteko on ollut heikkoa.
Wolverhampton - Tottenham
Marraskuu 03,2018
21:45

Wolverhampton ja Tottenham pelaavat lauantaina Valioliiga-ottelun Suomen aikaa klo 21.45. Näin myöhäistä alkamisaikaa harvoin Valioliiga-ottelussa näkee. Spurs on nyt sarjaviitonen, saldona on 7-0-3 ja maalisuhde 16-8. Wolves on sarjassa sijalla kymmenen, saldona 4-3-3 ja maaliero 9-9.

Wolverhampton nousi kesäaikaan sarjanousijan statuksesta mahdolliseksi tulevan kauden Eurooppa-liigan joukkueeksi. Seura panosti kauteen kunnolla, ja se on kyllä kannattanut. Wolvesin on aikaisemmin ollut hankala pysyä Valioliigassa. Se on tällä vuosituhannella muutaman kerran käväissyt Valioliigassa, ja tullut aikalailla samantien takaisin alas. Nyt on seurassa eri meno.

Wolves on napannut 15 pistettä kymmenestä ensimmäisestä ottelusta, mutta viime kierrosten tappiot Watfordille ja Brightonille näyttivät, että ei Wolves vielä ole valmis paketti. Se jäi näissä kahdessa viime ottelussa ilman maalia, ja maalinteko on ollut tällä kaudella sen suurin ongelma. Wolves ei ole kertaakaan kauden Valioliigan otteluissa tehnyt kahta maalia enempää. Kaksi maalia se on tehnyt kahdesti, muuten on ollut heikompaa. Tilastoista löytyy sellainen seikka, että Wolves ei ole tehnyt avauspuoliskolla maalia sitten kauden ensimmäisen ottelun. Sekin oli Nevesin vapari, vastassa oli Everton. Wolves ei osaa murtaa vastustajien puolustusta silloin, kun kaikki ovat vielä tuoreilla jaloilla kentällä.

Wolvesin manageri Nuno peluutti samaa avausta hyvin pitkään, vasta viime viikonlopun ottelussa avauskokoonpanoon tuli muutoksia. Tottenhamia vastaankin tullee vaihtoja, kahden tappion putki jo pakottaa kokeilemaan jotain muuta. Wolvesin olisi pelattava paremmin hyökkäyspäässä, puolustus on ollut tiukka.

Tottenham ei ole tällä kaudella ollut aivan niin hyvä kuin parina aikaisempana kautena. Heikkoja jaksoja on tullut liian tiheään. Se on kuitenkin hyvin mukana kärjen vauhdissa. Jos Pochettino ryhmällä homma alkaa toimia potentiaalin mukaan, niin joukkue on pian aivan kärjessä kiinni.

Spurs hävisi viime maanantaina Manchester Citylle kotonaan Wembleyllä 0-1, ja sitä voi kuitenkin pitää pahana pettymyksenä. Kotonaan kärkijoukkueiden ei pitäisi hävitä. Spurs olisi hyvinkin voinut ottaa pisteet Cityä vastaan, sillä oli toisella jaksolla hyviä paikkoja, mutta viimeistely oli heikkoa. Harry Kane on nyt pelannut kolme liigaottelua ilman osumaa. Kanen jumiin Spursilla ei olisi varaa.

Viikolla Liigacupin ottelussa Son Heung-min osui kahdesti, ja Dele Alli sekä Christian Eriksen olivat mukana avauksessa, joten tässä suhteessa Spursin tilanne näyttää hyvältä. Tottenham ei ole yhtä rikas seura kuin Valioliigan suurimmat. Sillä ei ole samanlaista vaihtopenkkiä, se tarvitsee avainpelaajansa mukaan hyvässä iskussa.

Wolverhamptonin mahdollinen avaus: Patricio; Bennett, Coady, Boly; Doherty, Neves, Moutinho, Jonny; Cavaleiro, Costa, Jimenez

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris; Trippier, Sanchez, Alderweireld, Davies; Wanyama, Dembele; Moura, Alli, Lamela; Kane

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.40 – 3.40 – 2.30, ja tämä lienee kohdallaan. Alle 2,5 maalia saa kertoimeksi 1.89. Sen voi pienellä pelata. Wolvesille maalinteko on vaikeaa. Spursin kaksi viimeistä liigaottelua vieraissa ovat jääneet alle kolmen maalin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä