Valioliiga: Wolves – Liverpool 21.12.2018 klo 22.00

Wolverhampton Wolves saa vieraaksi sarjakärki Liverpoolin. Poolilla ei tappioita vielä ole tilillään eikä niitä ole kertoimein mukana tulossa tässäkään ottelussa. Liverpool ottelun voittaa, tasoitusvedolla hyvä kerroin kiinni!
Valioliiga: Wolves – Liverpool
Joulukuu 21,2018
22:00

Valioliiga: Wolves – Liverpool 22:00 pe 21.12.2018

Valioliigaa perjantaina! No mikä ettei! Sarjan kärkijoukkue Liverpool matkaa perjantai-illaksi Wolverhampton Wolvesin vieraaksi ja eihän tässä ottelussa ole kuin yksi suosikki ja se on vierasjengi. Seuraavaan Mestarien liigan peliin Bayern Müncheniä vastaan on runsaasti aikaa ja edessä on Valioliigan otteluruuhka. Mitä pelaajia Jürgen Klopp lepuuttaa ja millä kokoonpanolla kotijoukkue lähtee kampeamaan Liverpoolia Valioliigan kärkipaikalta?

Pitkävetokertoimet tähän otteluun ovat mm. Unibetillä 6.80 – 4.40 – 1.54, joten aika isolla tasoituksella vasta saa käännettyä kertoimet toisinpäin. Unibet tarjoaa tähän peliin tasoitusvetoa aina neljään maaliin saakka, se tarkoittaisi sitä, että kakkosmerkillä Liverpoolin pitäisi voittaa vähintään viidellä maalilla. Kertoimet tuohon kohteeseen ovat 1.03 – 14.00 – 25.00.

Suosittelemme kuitenkin maltillisempaa lähtökohtaa tähän peliin, alkutilanne 1-0  ja 2-0 ovat tässä ihan pelattavia vaihtoehtoja. Alkutilanne 1-0 ja kertoimet 2.50 – 3.50 – 2.35 ovat ihan hyvät lukemat kakkosvedolla, samoin kuin toki Alkutilanne 2-0 ja 1.46 – 4.40 – 4.60 kertoimet. Tässä kakkosvedossa Poolin pitäisi voittaa jo kolmella maalilla. Onhan se mahdollista, mutta ei kauhean todennäköistä vaikka kyseessä onkin Liverpool.

Wolves ollut viime aikoina kovassa iskussa

Wolves on kovassa iskussa, se on voittanut kolme viimeistä peliään. Vastassa ovat olleet Chelsea (2-1) Newcastle (1-2) ja Bournemouth (2-0), joten rakennellaanko tässä yllätystä? Liverpool on kolmessa edellisessä Valioliigapelissä thenyt yhteensä 10 maalia ja päästänyt kaksi, siitä voi jokainen laskea tähän otteluun maalikeskiarvoa.

Liverpool on ainoa tappioton joukkue, 14-3-0 ja 37-7 saldolla. Wolvesin statsit ovat 7-4-6 ja 19-19. Sarjasijoitus on kuitenkin seitsemäs, mikä on todella hieno saavutus sarjanousijalta. Kotona Wolves on pusertanut tilastot 4-2-3 maalein 12-11, Liverpoolin vierassaldo on 7-2-0 maalierolla 19-5.

Wolverhampton ei tilastojen mukaan ole koskaan Liverpoolia kotonaan voittanut, vieraissa se on onnistunut FA Cupissa ja Valioliigassa päihittämään punaiset. Edessä on todella mielenkiintoinen ottelu, Wolves on pelannut mainiosti tällä kaudella, mutta samaa pitää sanoa Liverpoolista. Kummallakaan ei olisi varaa pistemenetyksiin, nähdäänkö tässä jopa tasapeli? Se olisi vieraille todella iso pettymys viimeaikaisten otteiden perustella.

Onko sinulla jo mielipidettä kenestä pitäisi tulla tämän kauden Vuoden Pelaaja?

Pool on suosikki...

...mutta joskushan ne kaikki putket katkeavat. Onko Wolves se joukkue joka saa "ilon" pudottaa Liverpoolin sarjan kärkipaikalta? Liverpool on vielä ilman tappioita ja rutiinimatsilla tästä kolme pistettä plakkariin. Onko perjantai-iltana keskittyminen tikissä ja tapissa?

Aseta vetosi