FA Cup: Wolves – Manchester United la 4.1.2020

Wolves ja Man United pelasivat kehnot kenraalit, kumpi etenee tästä jatkoon? Tässä pelissä voi nyt tapahtua oikeastaan ihan mitä vaan, joten betsejä laajalle ripotellen ja katsomaan matsi ilmaiseksi livenä!
FA Cup: Wolves – Manchester United
tammikuu 04,2020
19:31

FA Cup: Wolves – Manchester United la 4.1.2020 kello 19:31

FA Cupissa vastakkain koko kauden alisuorittaneet Wolverhampton Wolves ja Manchester United. Reisillehän se kausi on melkein mennyt Valioliigan osalla, mutta molemmilla taitaa olla tähtäin nyt Eurooppa-liigassa ja tietenkin tässä FA Cupissa. No, jompi kumpihan tästä nyt laulukuoroon lähtee, kummalle siellä laitetaan betsit? Kertoimet ovat pelissä kallellaan kotijoukkueelle 2.35 – 3.30 – 3.10, joten oma veikkaus kehiin!

Mikä parasta, voit katsoa tämän ottelun täysin ilmaiseksi, ilmaisen livestreamin avulla. Näitä livestream lähetyksiä tarjoavat kaikki ne vedonlyöntisivustot jotka muutenkin ovat kunnostautuneet livestreamien tarjoamiseen eli Unibet, Nordicbet, Leovegas… käy löytämässä oma streamisi!

Molempien kausi on ollut aikamoista vuoristorataa, hyvä esimerkki on Wolvesin pelit. 21.12. kaatui niukasti Norwich 1-2, sen jälkeen 3-2 riemuvoitto Manchester Citystä. Liverpoolille 1-0 tappio, mutta sitten tämän FA Cupin kenraalissa 2-1 tappio häntäpään Watfordille. tätä se on ollut läpi kauden. Unitedilla on myös kummallisia pelejä, ensin tasuri Evertonia vastaan, voitto Colchesterista liigacupissa ja tappio Watfordille 2-0. FA Cupin kenraalissa United hävisi puhtaasti Arsenalille 2-0. Mitä mahtaa tulla tulokseksi tässä ottelussa?

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Veikkaus: United ei pääse helpolla!

Wolves pelasi edellisessä pelissä tällä kokoonpanolla:

Patricio – Saiss, Coady, Bennett – Jonny, Moutinho, Dendoncer, Doherty – Neto, Jimenez, Traore

Manchester Unitedin kokoonpano oli tätä luokkaa:

De Gea – Shaw, Maguire, Lindelof, Wan-Bissaka – Matic, Fred – Rashford, Lingard, Fred – Martial

Maaleja voi tulla useampiakin ja Unibetin kertoimet yli 1.5 maalille ovat vain 1.22, yli 2.5 maalille sitten 1.75. Yli 3.5 maalille kerroin on jo 2.95, nähdäänkö neljän maalin peli? Se tietäisi esimerkiksi 3-1, 2-2 tai 1-3 lukemia jo. Alle 2.5 maalia on saanut kertoimeksi 2.02 ja alle 1.5 maalin peli sitten 4.10.

FA Cup: Wolves – Manchester United, sudet jatkoon?

Wolves hakee tästä kovaa päänahkaa... ottaako Manchester United tästä uuden kolhun kilpeensä?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä