WTA -tenniksen finaalitupla 16.8.2020 klo 14.00 alkaen Vihje ja kertoimet

Prahassa finaalisuosikkina on Simona Halep, ja hänet voi kupongille laittaa. USA:n Lexingtonista löytyy yllätysbetsi kertoimella 3.25.
Halep - Mertens sekä Teichmann - Brady
Elokuu 16,2020
14:30 ja 18:00

Halep – Mertens / Teichmann – Brady

Praha, Tsekki / Lexington, USA

Kertoimet (Unibet) 1.40 – 2.95 / 3.25 – 1.35

Tenniksen puolella naisten WTA on jo hyvässä vauhdissa koronatauon jälkeen. Tänään sunnuntaina pelataan loppuottelut Prahassa Tsekissä sekä USA:n Lexingtonissa.

Prahassa finaalissa pelaavat WTA -listan kakkonen Romanian Simona Halep sekä numero 23 Belgian Elise Mertens.

Lexingtonin finaalissa pelaavat sveitsiläinen WTA -listan 63. Jil Teichman sekä USA:n WTA -rankingin 49. Jennifer Brady.

Näistä kahdesta loppuottelusta rakennetaan sunnuntaille WTA -tupla.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Halep vahva suosikki

Simona Halep oli Prahan turnauksen ykkössijoiteuttu ja Elise Mertens kolmossijoitettu. Prahassa pelataan niin, että katsomoihin päästetään pieni määrä katsojia.

Tämä on toinen kerta, kun tämä kaksi kohtaa finaalissa. Viime vuonna Mertens vei turnauksen Dohassa Halepin edestä. Halep on sitten vienyt kolme muuta keskinäistä puhtaasti 2-0. Edellisen kerran nämä kaksi kohtasivat Australian avoimissa tammikuussa.

Kumpikin pelaajista on ollut hyvä massakentillä, mutta Halep on varmasti varmempi massapelaaja. Halepilla on voitettuna yksi French Open -turneekin. Halep on viime vuosina saanut peliinsä voimaa ja aggresiivisuutta. Halep hallinnee ottelu vahvalla rystyllään.

Mertens ei ole yhtä aggressiivinen kuin Halep, mutta hänellä on mainio syöttö. Halepilla sitten taas syöttö on heikko kohta.

Liike voi myös olla ratkaiseva tekijä. Mertens on fiksu pelaaja, ja Halep on yksi parhaiten liikkuvista naispelaajista. Halepilla tuskin on ongelmia pysyä mukana palloralleissa, ja se saattaa sitten olla viimeinen ratkaiseva tekijä.

Unibetilla Halepin voittokerroin on 1.40, ja siitä laitetaan toinen osa päivän WTA -tuplaan.

Serena Williams putosi kaksi kierrosta sitten

Lexingtonissa on pelattu niin, että Shelby Rogers pudotti neljännesfinaaleissa turnauksen ykkössijoitetun Serena Williamsin, ja sitten seuraavalla kierroksella Jil Teichman pudotti Rogersin. Taisi Rogersilla olla takki tyhjänä, kun hän onnistui pudottamaan naistenniksen kaikkien aikojen ykköspelaajan.

Teichman ei ole hävinnyt Lexingtonissa vielä erääkään. Jennifer Bradykin on tullut finaaliin asti ilman erätappioita. Edellisellä kierroksella hän pudotti 16-vuotiaan Cori Gauffin.

Kumpikin finaalin pelaajista on hyvässä kunnossa, mutta hankala ymmärtää, miksi vetomarkkinoilla Bradysta on tehty niin selvä suosikki. Jil Teichmannin voittokerroin on Unibetilla peräti 3.25. Jos ero kertoimissa johtuu pelaajien WTA -rankkauksesta, niin sitten toki on syytä laittaa lapulle altavastaaja Teichmann.

Lexingtonissa näiden kahden välillä ei ole niin suurta eroa ollut, ja kun alla on hyvin pitkä tauko, niin syytä pohjata betsi Lexingtonin peleihin.

Kupongille Teichmann kovalla kertoimella 3.25.

Yhdistelmänä WTA -finaalit antavat kertoimeksi 4.55. Voihan ne toki laittaa kupongille yksitellenkin.

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Tennisbetsit Unibetille

WTA -finaaleista Halep kertoimella 1.40 ja Teichmann kertoimella 3.25, yhteensä nämä kaksi ovat 4.55.

Aseta vetosi