Ykköspesis: Kahden ottelun kierros 08.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon Ykköspesis jatkuu! Keskiviikkona 07.08.2020 pelataan kahden ottelun voimin. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Ykköspesis
Heinäkuu 08,2020
18:00

Kotimainen pesäpallokausi on täydessä vauhdissa. Sekä naisten että miesten Superpesis on tarjonnut tällä kaudella jo monta hienoa ottelua ja myös vedonlyöntivoittoja! Vihjasimme eilen menestyksekkäästi Superpesis-tuplan kertoimella 5.90 ja tästä rohkaistuneina lähdemme tänään pelaamaan miesten Ykköspesistä.

Ykköspesis tarjoaa tänään kaksi ottelua. Alta löydät ottelut pitkävetokertoimineen:

Alavuden Peli-Veikot 7.20 – X 3.00 – Hamina 1.55

Loimaa 5.00 – X 2.75 – Alajärvi 1.80

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Ykköspesis: Alavuden Peli-Veikot – Haminan palloilijat 08.07.2020 Klo 18:00

Täksi kaudeksi miesten Ykköspesis sarjaan noussut Alavuden Peli-Veikot on kovan haasteen edessä, kun joukkue isännöi kotikentällään Montussa tämän kauden tavoitteekseen sarjanousun asettaneita Haminan palloilijoita. Vedonlyöntikertoimet ovat yksimielisiä siitä kumpi joukkue tämän ottelun hoitaa ja myös meidän näkemyksemme peesaa kertoimia.

Haminan palloilijat asetettiin Ykköspesiksen pelinjohtajien ennakkorankingissa sarjan toiseksi parhaaksi joukkueeksi eikä joukkueen pelaaminen mestaruudesta olisi yllätys. Samassa arviossa alavutelaisille povattiin sarjajumbon paikkaa ja mahdollista putoamista takaisin pykälää alemmas. Peli-veikot lähtivät kuitenkin arvioista selvästi sisuuntuneena kauteen sillä joukkue on saalistanut neljässä ottelussa jo kolme pistettä.

Hamina sen sijana on pelannut vasta kaksi ottelua, joista ensimmäisessä se koki 2-0 tappion juoksuin 8-6 viime kauden pääteeksi Superpesiksestä tippuneille Alajärven Ankkureille. Alajärvi osoitti tason mitä Haminan pitää tavoitelle nousuhaaveiden toteutumiseksi. Kauden toisessa ottelussa Hamina haki Kannukselta Uraa vastaan selvän vierasvoiton ja uskomme ottelun olevan tänään niin ikään ohi kahdessa jaksossa vieraille. Olkoon siitäkin huolimatta, että Monttu on arvioitu yhdeksi kauden vaikeimmaksi vieraskentäksi…

Hamina voittokerroin @1.55

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Ykköspesis: Loimaan Palloilijat – Alajärven Ankkurit 08.07.2020 Klo 18:00

Jos Alavudella on kotijoukkueella kova paikka niin samaa voi sanoa olevan myös Loimaalla missä viimeksi vuonna 2014 tällä tasolla pelanneet Loimaan Palloilijat kohtaavat viime kaudella Superpesiksessä pelanneet Alajärven Ankkurit. Tässä ottelussa kertoimet ovat ennakkosuosikille maltillisemmat kuin ensimmäisessä parissa.

Loimaan palloilijat arvioitiin pelinjohtajien ennakkorankingissa tällä kaudella sijalle 7. Joukkue itse on asettanut tavoitteekseen tälle kaudelle oma pelin kehittämisen mikä on oikein terve tavoite pienen paikkakunnan seuralle. Joukkueen kokoonpanon arvioitiin kauden alla olevan riittävän kova Ykköspesiksen sarjapaikan säilyttämiseen mutta kärkikahinoihin ei ole vielä asiaa. Kauden kolme ensimmäistä ottelua ovatkin tuoneet kaksi tappiota ja yhden tasapelin. Tasapeli piste irtosi juuri Alajärven vierailulla, jossa molemmat jaksot päättyivät tasan ja ratkaisu haettiin supervuoroparista.

Alajärven kokoonpano heikkeni Superpesiksestä putoamisen myötä eikä joukkueen uskota nousevan saman tien takaisin. Tästä huolimatta Ankkurit ovat yksi Ykköspesiksen kärkijengejä. Ankkurit voittivat avausottelunsa haminalaisia sekä kuopiolaisia vastaan ja kuten todettua LP haki edellisellä kierroksella vieraspisteen. Vanhan sanonnan mukaan pettymyksestä oppii enemmän kuin voitosta ja me uskomme, että Alajärvi on ottanut opikseen loimaalaisille menetystä pisteestä. Tässä ottelussa Ankkurit hakevat vierasvoiton.

Alajärvi voittokerroin @1.80

Ykköspesistupla?

Ykköspesiksessä on tänään mielenkiintoinen tynkäkierros. Pelaatko singlekohteita vai maistuuko Ykköspesistupla?

Aseta vetosi