Dohan MM-kisat 2019: Naisten 100m aidat ja keihäs (6.10)

Yleisurheilun MM-kisat Qatarin Dohassa! Koko kauden loistaneet suomalaiset kolme pika-aituria kaikki välierissä. Nähdäänkö sinivalkoista väriä MM-finaalissa? Lyö vetoa!
Naisten 100m aidat
Lokakuu 06,2019
19:00

Yleisurheilun MM-kisat 2019: Naisten 100m aidat

Yleisurheilun MM-kisat 2019 järjestetään Qatarin Dohassa. Kisat ovat tarjonneet mielenkiintoisia lajeja jo kohta reilun viikon mutta suomalaismenestys on saanut vielä odottaa itseään. Suomalaisten perinteisestä menestyslajista keihäänheitosta tuskin jää mitalia käteen tänä vuonna eikä Kristiina Mäkelän kolmiloikkafinaalikaan mennyt nappiin. Kaikki katseet kääntyvät nyt suomalaisiin naisaitureihin ja aitojen pikamatkan MM-välierään.

Naisten 100m aitojen välierä & finaali

Nooralotta Neziri, Reetta Hurske ja Annimari Korte ovat juosseet läpi kesän huipputasolla niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin juoksuareenoilla. Nyt näiden kiven kovien suomalaispinkojien kausi huipentuu yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa.

Treenaako tässä tuleva MM-mitalisti?

Kolmikko teki lauantaina suomalaista pikajuoksuhistoriaa, kun kaikki juoksijat selvittivät tiensä tämän päiväiseen klo 19.05 alkavaa MM-välierään. Alkueristä suoraan sijoituksen perusteella välierän paikan nappasivat Reetta Hurske (12.96) ja Annimari Korte (12.97). Nooralotta Neziri oli oman starttinsa viides joka ei riittänyt suoraan jatkopaikkaan. Naisen aika oli kuitenkin kovatasoisessa lähdössä suomalaiskollegoita nopeampi (12.92) joka oikeutti lopulta hienosti aikavertailun perusteella välieräpaikkaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Vedonlyöntikertoimet – naisten 100m aidat

Suomalaisjuoksijat uhkuivat eilen itseluottamusta alkuerien jälkeen. Annimari Korte muun muassa sanoi että ”Suomi on pikajuoksumaa” kun taas Hurske kertoi, miten hänen aikoo ottaa itselleen uransa ensimmäisen MM-finaalipaikan sunnuntaina. Onkin aivan mahdollista, että kaikki kolme suomalaista eteni tämän illan kello 20.50 alkavaan naisten 100m aitojen finaaliin. Tosin se vaatisi todellista nappisuoritusta jokaiselta. Vedonlyöntiyhtiöt eivät tarjoa erikseen kertoimia välieriän juoksujen tuloksille mutta esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa kaikille kolmelle suomalaisjuoksijalle kertoimen 26.00 sijasta 1 – 3. Vertailun vuoksi todettakoon että Annimari Korten tänä kesänä juoksemalla suomenennätyksellä 12.72 olisi voittanut edellisessä MM-kisoissa pronssia…

Vedonlyöntikertoimet – Etelätalo – miesten keihäsfinaali

Lassi Etelätalon tie finaaliin jäi viimeisen heiton varaan, kun , USA:n Michael Shueyn  kolmas heitto jäi hieman lyhyemmäksi . Etelätalo kinnitti finaalisijana viimeisenä, sijaluvulla 12 . Hänen paras heittonsa  yli 82,26 metriin, joten parantamisen varaa on jos mitaleille tai edes toiselle kierrokselle päästään.
Lassin mitalille löytyy sama kerroin kuin naisaitojille 26,00.

Mitalikahvit?

Jos uskot että aiturinaiset tai Etelätalo keihäässä voivat tarjota koko kansalle edes yhdet mitalikahvit näistä MM-kisoista niin nappaa kiinni omasta suosikkijuoksijastasi ja betsaa heidät sijoille 1-3 kertoimella 26.00.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja