Valko-Venäjän liiga: Yunost Minsk - Soligorsk pe 03.04.2020 klo 19:00 Vihje ja Kertoimet

Tänäänkö se sitten ratkeaa? Valko-Venäjän Extraleague? Yunost Minsk johtaa otteluvoitoin 3-1 ja tällä voitolla se pääsisi nostelemaan kannua ja juhlimaan turuille ja toreille koronattomassa ilmapiirissä. Montakohan valkovenäläistä kaatuu voitonjuhlissa? Ja tässä tapauksessa kysymyksessä on se juoma – ei ihmiset.
.Valko-Venäjän liiga: Yunost Minsk - Soligorsk
huhtikuu 03,2020
19:00

Valko-Venäjän liiga: Yunost Minsk – Soligorsk pe 3.4.2020 klo 19:00

Ice Palace Yunost, Minsk, Valko-Venäjä
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.49 – 4.90 – 5.30
TV: Livestream?

Yunost Minsk – Soligorsk

Yunost kairasi kaksi voittoa Soligorskin vieraana ja näin ollen lukemat ovat kuin ovatkin 3-1 otteluvoitot Minskille. Sehän me kaikki tiedetään että se ratkaisupeli on se kaikkein vaikein peli voittaa, mutta nyt Minskillä on kolme ottelupalloa joista kaksi vieläpä kotiareenana. Jos ei nyt niin seuraavassa tai sitten vielä seuraavassa kotiottelussa. No, ehkä nyt olisi ihan terveydenkin kannalta hyvä hoitaa homma nyt, saadaan bileet aikaiseksi Minskissä viikonlopuksi ja presidentti Lukashenko ilkoiseksi – tämä sarja vietiin loppuun asti, kuten Valko-Venäjällä on tapana.

No mutta siihen vedonlyöntiin, tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat 1.49 – 4.90 – 5.30, voittajasuosikista ei siis ole epäselvyyttä. Maalimäärät neljässä finaalissa ovat olleet 6, 5, 2 ja 3 varsinaisella peliajalla, joten tilastonikkarit huomaavat että nelonen puuttuu tuosta setistä. Eli alle 4.5 maalia kupongille 2.16 kertoimella, toki voi kokeilla tästä myös 2.90 kerrointa alle 3.5 maalille. Toki tässä ottelussa voi sitten purskahtaa oikein huolellakin jos herpaantuminen tapahtuu jo ensimmäisessä erässä. Yli 5.5 maalia 2.75 ja yli 6.5 maalia 3.95 ovat epätodennäköiset, mutta mahdolliset. Millä lukemilla Yunost mestaruutta juhlii?

No ei siellä niitä viruksia ole jos pressa niin sanoo.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Minskissä juhlat?

Tältä se nyt kovasti näyttää. Otetaan nyt kuitenkin huomioon se, että nämä finaalit ovat oikeastaan ensimmäistä peliä lukuun ottamatta olleet aika tiukkoja pelejä, edellisen pelin 0-3 Minskin voitto ei ihan koko totuutta kerro pelistä. Yunost Minsk lisäksi hävisi edellisen pelin kotonaan Shakterille, joten mitä joukkue saa aikaan kotijoukkueen ominaisuudessa kotiyleisön edessä. Paineita toki on, mutta on niitä selkä seinää vastaan pelaavalla Soligorsk -joukkueella. Jotain poppaskonsteja tulee keksiä tähän otteluiin.

Matsista riittää paljon vedonlyöntitapahtumaa ja voi hyvinkin olla että tämä on tämän kauden viimeinen minkään maan pääsarjatason ottelu. Käy siis betsaamassa ja jännitä miten käy perjantai-illan huumassa Valko-Venäjällä.

 

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mm. seuraavat kertoimet:

Maalimäärä ottelussa, alle 4.5 – 2.16

⭐⭐ Ensimmäisen erän tulosveto, 1-0 – 3.65

⭐⭐⭐ Yunost voittaa heti ensimmäisen erän – 2.12

Meneekö tämä kaupunki sekaisin? Näinä aikoina on kiva matkustella… virtuaalisesti ja hieman sivistää itseään.

Kaventaako Soligrosk vai voiko Minskin juhlat alkaa?

Moni on hirvityksellä katsellut Valko-Venäjän touhuja muun maailman ollessa koronan kourissa. Maassa porskuttaa lätkän lisäksi futisliiga, toivottavasti viikatemies on armollinen näille kikkailijoille. No, niin tai näin, tässä ottelussa voi ratketa Valko-Venäjän mestaruus, joten ei muuta kuin betsejä kehiin. Loppuuko pelit tähän vai jatkuuko, kas siinäpä kysymys.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä