Viihdevedonlyönti


Viihdekohteet

Urheiluvedonlyönnin rinnalle on – varsinkin viime aikoina – noussut uusia mielenkiintoisia pelimuotoja. E-Sports on noussut ryminällä perinteisten vetokohteiden rinnalle, mutta isot peliyhtiöt tarjoavat myös päivittäin mielenkiintoisia viihdekohteita vedonlyöjille. Kohteet koostuvat suurimmaksi osaksi esimerkiksi erilaisista laulukilpailuista. Kohteita löytyy tämän lisäksi myös muun muassa politiikkaan ja Oscar-gaalaan liittyen. Viihdevedonlyönnillä saa mukavasti pientä lisäjännitystä esimerkiksi tämän vuoden Britannian X Factor-karkeloihin, mutta  kohteiden avulla on myös oikeasti mahdollista tehdä rahaa, mikäli sattuu esimerkiksi olemaan todellinen leffafriikki, ja tietämään Oscar-voittajan jo etukäteen.

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viihdevedonlyöntiä ei kannata ottaa liian tosissaan, eikä vetoja ole syytä tehdä yhtä suurilla panoksilla kuin urheiluvedonlyönnissä, mutta viihdekohteet ovat erinomainen lisä peliyhtiöiden jo muutenkin laajassa tarjonnassa. Tällaiset kohteet tulevat varmasti tulevaisuudessa kasvattamaan suosiotaan vedonlyöjien keskuudessa.

Kohteita päivittäin

Viihdekohteita voit veikata oikeastaan milloin vain, sillä vetoyhtiöiden listalla on päivittäin pelattavaa tarjolla. Esimerkiksi Unibetin sivuilta löydät tällä hetkellä muutaman erilaisen viihdekohteen. Suomalaisten suosimalla sivustolla voit tänään veikata vaikkapa BBC:n valitsemaa vuoden 2016 urheilijaa tai vuoden 2017 Oscar-gaalaa ja Euroviisuja. Ajankohtaisista viihdekilpailuista kuitenkin tulee miltei kokoajan uusia kohteita pelattavaksi. Tästä hyvänä esimerkkinä Britannian X Factor-kisa, johon ainakin Bet365 tarjoaa loistavat kertoimet.

 

Viihdevedonlyönnin kohteissa vain taivas on rajana. Uusia kohteita tulee pelattavaksi järkyttävät määrät, sillä nykyään oikeastaan mitä tahansa on mahdollista veikata. Futiksen MM-kisoissa vuonna 2014 pystyit esimerkiksi veikkaamaan, juokseeko vyötiäinen kisojen aikana kentälle. Ei muuten tainnut juosta?

Mikäli et löydä sopivia kohteita veikattavaksi, kannattaa tsekata viihdevedonlyöntikohteet. Myös Veikkaussivut tarjoaa vihjeitä erilaisiin tapahtumiin, mikäli ne ovat polttavia puheenaiheita kahvipöytäkeskusteluissa.  Käy lukemassa juttu Britannian X Factor-kisasta, sillä Saara Aalto raivasi tiensä jatkoon, joten kilpailu on edelleen Suomessa erittäin ajankohtainen.