William Hill

William Hill

William Hill lienee koko vetoalan perinteisin firma. Brittiläiseen tyylin tarjolla on jalkapalloa, laukkakisoja, vinttikoiria ja muita ensiluokkaisia vetolajeja, joita on mukava seurata teekupin ja keksien kera.
Tarjouksen esittely
Arvio
Mobiilisopivuus iphone, android
Maksutapa AMERICAN EXPRESS
BANK TRANSFER
Moneybookers
WIRE TRANSFER

William Hill | Perinteistä vedonlyöntiä 

William Hill peliyhtiötä ei turhaan kehuta pelialan isäksi. Kyseinen vedonlyöntiyritys aloitti alalla jo vuonna 1934 ja netissä yhtiö on toiminut jo vuodesta 1998. Edelläkävijä siis monessakin asiassa.

Mene rekisteröintisivulle tästä  Yhtiö tarjoaa sivuillaan perinteisen vedonlyönnin ja casinon ohella myös pokeria, lottoa ja muita erilaisia jännittäviä pelejä. William Hillin erikoisuutena on ”talous” -osio, jossa voit olla oman elämäsi pörssiguru. William Hillin pelivalikoima on laaja, ja sivuston kertoimet ovat ehdottomasti markkinoiden kärkipäätä. Sivusto keskittyy etenkin brittiläisten suosikkilajeihin, joten esimerkiksi salibandya ja pesäpalloa yhtiön pelivalikoimasta ei löydy.

William Hillin avajaisbonus on riskitön veto

William Hillin avajaisbonus uusille asiakkaille on riskitön veto 100 euroon asti. Valitse vedonlyöntibonus rekisteröityessäsi ja lyö vetoa koko summalla. Mikäli häviät ensimmäisen vetosi, William Hill palauttaa panoksesi ilmaisvedon muodossa aina 100€ asti.

William Hill Arvio
Bonukset 50%
Kertoimet 70%
Maksuliikenne 80%
Luotettavuus 100%
Kohdevalikoima 100%
Yleisarvio
80%

Live-vedot

Vedonlyöntisivusto ei olisi mitään ilman kattavaa live-vedonlyöntiä. William Hill on panostanut tähän osa-alueeseen entistä enemmän, ja sivuston live-valikoima onkin nykyään todella mainio. Kohteiden pelivalikoima on myös laaja, vaikka se ei vedäkään vertoja aivan markkinoiden parhaille toimijoille (Bet 365 ja Unibet).

Mobiili-vedot

William Hill on lanseerannut mobiilisovelluksen Android- ja iPhone -puhelimiin. Sovellus toimii todella sulavasti, joten vedonlyönti onnistuu todella kätevästi myös pienemmällä ruudulla. Pelivalikoima on sama kuin selainversiossa, joten et jää mistään paitsi pelatessasi William Hillin pelejä mobiilisovelluksen välityksellä.

Talletukset ja nostot

Rahaliikenteessä William Hill luottaa tuttuihin ja turvallisiin vaihtoehtoihin. Valikoima on todella laaja ja tarjolla on mm. luottokorteista Visa, Mastercard ja Maestro, Neteller ja PayPal nettilompakoista. Muita vaihtoehtoja ovat mm. PoLi, Ukash, Paysafecard, Skrill, Entropay ja Clickandbuy. Toki tallettaminen ja nostaminen onnistuu oman pankkitilin kautta ja maksutapavaihtoehdoista löytyy myös Nordean oma palvelu.

William Hillin sivuilla on lueteltu kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja vähimmäis- ja enimmäissiirrot sekä rahasiirtojen kestot. Suurin osa siirroista tapahtuu välittömästi tai minimaalisella viiveellä.

 

Asiakaspalvelu

William Hillin sivusto on jo suurimmaksi osaksi käännetty suomenkielelle, mutta muutamia sivuja vielä on kääntämättä. William Hillin sivuston oma tukikeskus palvelee varsin hyvin suomeksi ja useimpiin kysymyksiin löytyy kyllä vastaus sivustojen kautta.

Asiakaspalveluun voi kuitenkin olla suoraan yhteydessä puhelimitse soittamalla Englantiin ja odotusajan luvataan olevan keskimäärin 2-3 minuuttia. Sähköpostiapukin on melkoisen nopeaa, sillä avun luvataan tulvan noin kolmen tunnin kuluessa, ympäri vuorokauden.

Lisenssi

William Hillin toimintaa harjoittaa WHG (International) Limited, joka on Gibraltarilla rekisteröity yhtiö. William Hillin toimintaa lisensioi ja sääntelee Ison-Britannian asiakkaiden osalta Gambling Commission. Kaikkien muiden asiakkaiden osalta yhtiön toimintaa lisensioi Gibraltarin hallitus ja sääntelee Gibraltarin rahapeliviranomainen.

Pelaa