YoBetIt ensitalletusbonus 10 euron talletus tuplana

YoBetIt ensitalletusbonus 10 euron talletus tuplana

Yo Bet It tarjoaa ensitalletusbonuksen joka on 100% talletusvastine 10 euroon saakka. Katso sivuilta myös muut sivuston bonustarjoukset!
Tarjouksen esittely
Arvio
Mobiilisopivuus iphone, android

Yo Bet It ensitalletusbonus 100% 10€ saakka

Yo Bet It sivusto tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen 10 euroon saakka. 

Parhaimmillaan pelaaja voi ensitalletuksessa saada 10 euron talletuksessa 20 euroa pelitilille. Kierrätysvaatimus on 14-kertainen ja tuon tulee tapahtua seitsemän päivän kuluessa bonuksen nostosta – 1.75 minimikertoimella.

Yo Bet It tarjoaa ensitalletusbonuksen, joka on 100% 10€ saakka!

 

Yo Bet it mainostaa itseään vedonlyönnin kotina, mutta sitä se ei valitettavasti ihan taida olla. Kyllä sivustolta kaikki peruselementit löytyvät, mutta muutamat asiat jäävät aika paljon jälkeen monista muista huippusivustoista. Kyllä tällä sivustolla voi vetoa lyödä ja ehdottomasti kannattaa ottaa sivusto kerroinvertailuun, mutta jokaisen itse on koettava onko tämä sivusto juuri se oikea sivusto pitkäaikaiselle pelaamiselle. Kokeile ja koe itse!

Yo Bet It ensitalletusbonus maksimissaan 100% 10€ saakka

100% tervetulobonuksen ehdoissa talletettava summa on 10 euroa ja kierrätysvaatimus tässä bonuksessa on peräti 14x. Sen voi täyttää lyömällä vähintään 1.75 kertoimella varustettuja vetoja Yo Bet It -sivustolla. Kierrätysvaatimukset on täytettävä 14 päivän kuluessa. Käy lukaisemassa vielä tarkemmat ehdot Yo Bet It -sivustolla ennen kuin ryntäät bonuksen pariin.

 

 

Yo Bet It tarjoaa komean kohdevalikoiman

Yo Bet It -sivuston eduksi on sanottava se, että se tarjoaa todella laajalla skaalalla erilaisia vedonlyöntipelejä. Lajivalikoimaa riittää ja tietyistä lajeista pääsee lyömään vetoa niin livenä kuin ihan perinteiseen tapaan tietokoneen selaimen sivuilta. Joissain lajeissa kohteita riittää mainiosti myös aladivisioonista, etenkin jalkapallosta löytyy jopa hieman harvinaisempia vedonlyöntikohteita. Käy katsastamassa itse mitä kaikkea Yo Bet It -sivuston vedonlyöntiosiosta oikein löytyy!

Yo Bet It mobiilipalvelu

Yo Bet It -sivusto on päivitetty äskettäin vastaamaan mobiilipelaamisen laatustandardeja. Tämä näkyy myös tietokoneen selainversiossa, mobiilivedonlyönti näkyy selkeästi myös täällä. Mobiilissa pelaaja voi pelata vedonlyöntipelejä helposti oman laitteen selaimen kautta, sivusto skaalautuu näppärästi laitteen ruudun mukaan. Mobiilipalvelun kautta hoituvat myös yhteydet asiakaspalveluun ja rahansiirrot hoituvat tietokoneen selaimen tapaan varsin mainiosti.

BONUS: 10€ ilmaisveto!
Pelaa nyt

Live-vedonlyönti

Yo Bet It sivujen livevedonlyönti löytyy sivujen yläreunasta, erillään muusta vedonlyönnistä. Ensi alkuun vaikuttaa siis siltä ettei livevedonlyöntiä ole, mutta kyllä se sieltä löytyy. Livevetoa ei ole tarjolla ihan niin paljon kuin monella muulla sivustolla, mutta jokainen vedonlyöjä pääsee kyllä koittamaan sitä. Suurin osa kohteista on tietenkin jalkapalloa, mutta myös muita suosittuja livevedonlyönnin kohteita löytyy sivuilta.

Yo Bet It – erilainen peliportaali

Suuri osa peliportaaleista tarjoaa nettikasinopelejä tai vedonlyöntipelejä tai näiden kahden jonkinmoista yhdistelmää. Yo Bet It – sivusto tekee asian hieman toisin, tarjolla on vedonlyöntipelit ja parhaimmat lottopelit. Kyllä, luit oikein, lottopelit. Sivun ylävalikosta pääset pelaamaan potteja joissa on tarjolla jopa yli sadan miljoonan potit. Toki näitäkin kannattaa kokeilla, harvinaista herkkua sivuilla jossa on vedonlyöntpelejä.

Yhteenveto

Yo Bet It ei sovi oikein suomalaiseen suuhun, mutta pelivalikoima voi kyllä sopia. Ei tämä sivusto millään mene top kolmeen, viiteen tai edes top kymmeneen näillä avuillaan, mutta omanlainen sivusto on kyllä omiaan tarjoamaan vedonlyöntipelejä suomalaisille pelaajille.

Kannattaa hyödyntää sivuston tarjoukset ja kampanjat ja ainakin ensitalletusbonuksen voi sivuilla hyödyntää reippaasti. Sen jälkeen jos sivuston tarjonta ja kertoimet miellyttävät, pelisivusto kyllä tarjoaa mukavasti pelattavaa. Yo Bet It!

Pelaa