VIDEO: 3-vuotias golf-ihme säväyttää Amerikassa! - Yksikätisenä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2014
Jaa tämä...

Kerrassaan huikea pikkujannu!

Suomessa lausahdus ”vasemmalla kädellä tekeminen” viittaa normaalisti töiden hoitamiseen huolettomasti hutiloiden. Kaikkien kohdalla kyseinen kuvaelma ei kuitenkaan pidä paikkaansa – ei etenkään tämän videon kohdalla.

Tämä golfin ihmelapsi hoitaa hommansa pelkästään vasemmalla kädellä laadukkaammin kuin monet muut kaksikätisesti.

Kyseessä on vasta 3-vuotias Tommy Morrissey, jonka ihmeellinen tarina on saanut runsaasti mediahuomiota rapakon toisella puolella. FOX Sports tekikin pojasta pitkän jutun, joka on nähtävillä heidän omalla Youtube-kanavallaan.

Ja mitäkö erityistä nuoren Tommyn tarinassa sitten oikein on? Kyseinen poika syntyi nimittäin kokonaan ilman oikeaa kättään. Tämä ”pikkupuute” ei ole kuitenkaan häntä paljoa pidätellyt elämänsä varrella. Nyt poika on valloittamassa koko golf-maailmaa oikein myrskyn lailla.

Tommy on heittäytynyt nuoresta iästään huolimatta täysin golfin pariin. Yhden käden puuttuminen ei ole hidastellut pojan kehitystä rakastamansa lajin parissa vaan nuorukaisen swingi on itseasiassa aivan timanttisessa kuosissa. 3-vuotiaaksi pojaksi Tommy lyö huomattavan pitkälle verrattuna omiin ikätovereihinsa. Ja muilla pojillahan on tunnetusti käytössä kaksi kokonaista kättä!

– Grip it and rip it, kuului Tommyn ohjeistus yhden käden swingin suorittamiseen (vapaasti suomennettuna ”pidä kiinni ja tällää”).

Tommy pääsikin FOXin mukana esittelemään golf-taitojaan eräälle lajilegendalle, Tiger Woodsille. ”Tiikeri” oli syystäkin vakuuttunut pojan lahjoista.

– Olin täysin äimistynyt siitä, mihin hän pystyy. On aivan uskomatonta nähdä, että hän pystyy lyömään niin kovaa pelkästään vasemmalla kädellään.

Jos Tommy jatkaa taitojensa kehittämistä samaa tahtia, voi hyvinkin olla, että saamme jossain vaiheessa yksikätisen PGA-mestarin. Tämä poika on nimittäin kaikella tapaa täysin erityinen – elämänasenteesta lähtien.

Katso Tommyn golffausta Tiger Woodsin kanssa tästä!

Tässä vielä FOXin aiemmin tekemä insertti!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut