A-lohko päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Ruotsin tie katkeaa alkulohkoon.

 

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan tänään päätökseen lohko A, jossa jatkopaikan suhteen kaikki on vielä auki. Niin Venäjällä, Tshekillä, Puolalla kuin Kreikallakin on saumat jatkopaikkaan. Molemmat ottelut starttaavat klo 21.45.

Eilen pelattiin myös D-lohkossa toiset ottelut ja rakkaan länsinaapurimme Ruotsin kisat tulevat katkeamaan alkulohkoon. Asia varmistui eilen kun Ranska voitti toisen kisaisännän Ukrainan 2-0 ja Ruotsi koki todella viihdyttävässä ottelussa tappion Englannille 2-3. Näin ollen kahden lohkokierroksen jälkeen ainoastaan Irlannin ja Ruotsin putoaminen jatkosta on varmistunut. Tämä kertoo kuinka tasaisia kaikki lohkot ovat olleet.

Venäjälle riittää tämän päivän ottelussa tasapeli jatkopaikkaan, Puolalla ja Kreikalla sen sijaan on pakkovoitto. Tshekille saattanee riittää puolivälieräpaikkaan tasapelikin.

Tämän päivän ottelut :

klo 21.45 Tshekki – Puola
klo 21.45 Kreikka – Venäjä

Jatkuuko maalipörssin jaetulla kärkisijalla majailevan Alan Dzagoevin maalitehtailu?

Mikäli sivuston vihjeitä on uskominen, jatkoon tänään menevät Venäjä ja Tshekki.

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.