AC Milan - Ajax 11.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Matkaako AC Milan vai Ajax lohkosta jatkoon?

AC Milan – Ajax, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,80 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,65 | 3,80 | 5,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Italian illassa yhteen iskevät AC Milan sekä Hollannista vieraaksi saapuva Ajax. Tässä ottelussa panoksena ei ole mitään muuta kuin vaatimattomasti pääsy Mestarien liigan pudotuspelivaiheeseen. Viiden kierroksen jälkeen AC Milanilla on kasassa kaksi voittoa, kaksi tasapeliä sekä tappio. Puolestaan Ajaxin saldo tässä vaiheessa näyttää kahta voittoa, tasapeliä sekä kahta tappiota. Molemmat joukkueet ovat olleet etenkin viime aikoina erittäin runsasmaalisia ja myös tästä ottelusta on syytä odottaa suhteellisen runsasmaalista. Ottelussa on suuret panokset, mutta viiteen edelliseen otteluun AC Milan on neljässä pelannut yli vaaditun maalimäärän sekä puolestaan Ajax ei ole jäänyt kertaakaan alle vaaditun maalimäärän.

Ajax on ollut viime aikoina maalinteon suhteen enemmän kuin huikea, sillä viisi edellistä ottelua vierasjoukkueen kohdalla sisältävät esimerkiksi kotonaan 4-0 maalein voiton Bredasta sekä samoin lukemin vierasvoiton ADO Den Haagista. Ajax voitti edellisessä kotiottelussaan Mestarien liigassa Barcelonan 2-1 numeroin ja se onkin varmasti antanut valtavasti Ajaxille lisää potkua tekemiseen. Ajax ei ole missään tapauksessa AC Milanin tasoinen ryhmä, mutta vierasjoukkue on viime aikoina pelannut niin hyvin, että pieni materiaaliero varmasti kaventuu tällä tavalla hyvin mielenkiintoiksi lähtökohdiksi. Kaiken kaikkiaan siispä Ajax on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt kahdeksan maalia. Tänään Ajaxin on tehtävä vähintään yksi maali, mutta tällä hetkellä hollantilaisseura onkin täysin realistisesti mukana tavoittelemassa sen tekemistä.

AC Milanin kenraaliharjoitus meni täysin penkin alle, sillä viikonloppuna umpisurkea Livorno niisti milanolaisilta tasapelin 2-2 numeroin. AC Milanin puolustus ei missään tapauksessa ollut Livornoa vastaan sillä tasolla kuin sen kuuluisi olla. Joka tapauksessa kolmeen edelliseen otteluun AC Milan on viimeistellyt kahdeksan maalia. AC Milan on ollut yllättävän epätasainen, mutta toisaalta se ei poista sitä tosiasiaa, että parhaimmillaan raitapaidat pelaavat erittäin yleisöystävällistä jalkapalloa. AC Milanin sairaslista ottelun alla on suhteellisen pitkä, mutta tähän otteluun paluun ovat todennäköisesti tekemässä Philippe Mexes sekä Cristian Zaccardo. Lähtökohtaisesti tiedossa on kahden taitavan joukkueen välinen kohtaaminen. Yli 2,5 maalia on tervetullut valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas