AC Milan - Lazio 30.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Tuottaako Lazion vierailu Milanoon arvokkaan vierasvoiton?

AC Milan – Lazio, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,78 | 3,60 | 4,95 

 

 

Sarjataulukossa kymmenentenä oleva AC Milan isännöi vieraaksi saapuvaa Laziota. Vierasjoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmea sijaa kotijoukkuetta edellä. Kyseessä on jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa. Tällä viikolla Italian korkeimmalla sarjatasolla pelataan aina mielenkiintoinen viikkokierros. AC Milan sekä Lazio lukeutuvat molemmat Italian liigan parhaimmistoon, vaikka etenkään AC Milan ei ole vakuuttanut vielä millään tavalla. AC Milanille ollaan tehty jo kuusitoista maalia ja se on tietenkin liikaa. AC Milan hävisi viikonloppuna 3-2 maalein Parmaa vastaan eikä AC Milanin puolustus jättänyt itsestään lainkaan hyvää kuvaa. Lazio voitti puolestaan omassa ottelussaan viikonloppuna Cagliarin 2-0 numeroin.

AC Milanin puolustus on ollut oikeastaan niin Mestarien liigassa kuin Italian liigassakin selkeissä ongelmissa, sillä jo Mestarien liigan karsinnoissa oli helppo huomata se, että AC Milanin alakerta oli äärimmäisen epävarma. AC Milan pelasi Mestarien liigan karsinnoissa PSV:tä vastaan ja AC Milanhan tarjosi tuolloin PSV:lle monia huippupaikkoja maalintekoon. Lähtökohtaisesti viikko sitten pelattu 1-1 maalein tasapeli Barcelonaa vastaan oli arvokas suoritus, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että Lazio omaa tänään täydet mahdollisuudet haastaa AC Milan erittäinkin hyvin.

Jos Philippe Mexes on edelleen tänään sivussa AC Milanin kokoonpanosta, se vain nostaa sitä todennäköisyyttä, että tässä ottelussa maaleja nähdään molemmissa päissä. Laziolla poissaolijoita riittää AC Milania enemmän, mutta toisaalta suurin osa sairaslistaa on pitkäaikaispotilaita. Sinänsä Lazio pääsee vahvalla kokoonpanolla AC Milania haastamaan. AC Milanin sekä Lazion keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tapahtumarikkaita. Joukkueiden viime kohtaaminen päättyi AC Milanin kotivoittoon 3-0 maalein.

Veikkaussivut | Tuomas