Pankaj Advani - Mark Allen 16.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kotiyleisön suursuosikki haastaa hurjavireisen Pohjois-Irlannin ykkösen.

Pankaj Advani – Mark Allen, merkki 1, kerroin 
Pankaj Advani (+1,5 freimiä) – Mark Allen, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,00 | 1,36 

 

 

Snooker -ystävät ovat tällä viikolla kokoontuneet seuraamaan uutta rankingturnausta, Intian Avoimia. Tänään tiedossa on kolmannen pelipäivän ottelutarjontaa. Suomen aikaa alkuillasta yhteen iskevät toisen kierroksen ottelussa Intian Pankaj Advani sekä Pohjois-Irlannin Mark Allen. Tiedossa on ehdottomasti kenties odotetuin kohtaaminen juuri intialaisten näkökulmasta katsottuna. Mark Allen on ollut täysin käsittämättömässä pelivireessä, mutta nyt siihen saattaa tulla stoppi. Pankaj Advani huokui eilen ottelussa Marcus Campbellia vastaan itseluottamusta ja samallahan Pankaj Advanille tämä turnaus on äärimmäisen tärkeä. Pankaj Advani pelaa ensimmäisen kerran urallaan kotiyleisönsä edessä rankingturnauksessa, joten nyt olisi tärkeää saada turnaukselle mahdollisimman hyvä päätös ja selviytyä mukaan mahdollisimman pitkälle.

Pankaj Advani tunnetaan äärimmäisen vahvana läpipelaajana, eli tässä tarkoitetaan sitä, kun pelataan pienillä siirroilla valkoista palloa. Pankaj Advanin tekniikka ei välttämättä ole parasta mahdollista luokkaa kaukopussituksista kuten esimerkiksi Mark Selbyllä tai Neil Robertsonilla, mutta Pankaj Advani on myös tällä tavalla saanut hienosti menestystä aikaan. Eilen Marcus Campbellia vastaan Pankaj Advani teki muutaman äärimmäisen helpon pussitusvirheen, mutta Marcus Campbell antoi ne anteeksi. Muuten Pankaj Advani pelasi erittäin positiivisen kamppailun.

Mark Allen tulee antamaan tänään äärimmäisen vahvan haasteen Pankaj Advanille, mutta Pankaj Advani on jättänyt itsestään erittäin vahvan kuvan. Mark Allen voitti edellisen PTC-tason kilpailun ja lähteekin ehdottomasti tähän otteluun suosikkina, mutta lähtökohtaisesti ottelu pelataan paras seitsemästä ja sillä pelitavalla yllätyksiä tapahtuu ehdottomasti normaalia herkemmin. Pankaj Advanille tarjotut kertoimet kuuluvat mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas