AK Bars Kazan - Avtomobilist Yekaterinburg 5.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

Itäisen konferenssin kärkijoukkue saa vieraita Ekaterinburgista.

AK Bars Kazan – Avtomobilist Yekaterinburg, merkki 1, kerroin 1,48 Unibet
AK Bars Kazan – Avtomobilist Yekaterinburg (+1), merkki 1, kerroin 1,88 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,48 | 4,75 | 5,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, itäisen konferenssin kamppailussa yhteen iskevät AK Bars Kazan sekä vieraaksi saapuva Avtomobilist Yekaterinburg. Itäisessä konferenssissa AK Bars Kazan on tälläkin hetkellä luonnollisesti kärjessä, mutta huomioitavaa on se, että Avtomobilist Yekaterinburgin sijoitus on peräti kuudes. Toisaalta joukkueiden välinen piste-erohan tässä vaiheessa on yli kaksikymmentä pistettä AK Bars Kazanin eduksi. AK Bars Kazanin tavoin Avtomobilist Yekaterinburg on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, mutta tässä ottelussa vierasjoukkueen juhlia tuskin tullaan näkemään. Avtomobilist Yekaterinburg on vieraissa pärjännyt yllättävän hyvin, mutta siitä huolimatta varsinaisella peliajalla voittoja on tullut matkapeleistä vain kuusi kappaletta. Avtomobilist Yekaterinburg on materiaaliltaan valtavasti AK Bars Kazania heikompi, mutta tosissaan viime aikoina voittoja on tullut yllättävänkin hienolla tahdilla.

AK Bars Kazan on ollut kotonaan kauniisti sanottuna jäätävän huikea – neljätoista voittoa varsinaisella peliajalla kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta! AK Bars Kazan onkin luonnollisesti itäisen konferenssin paras kotijoukkue ennen Magnitogorskia. AK Bars Kazania vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa, sillä kotiotteluissaan kazanilaisille ollaan yhteensä tehty alle neljäkymmentä maalia. Se tarkoittaakin sitä, että AK Bars Kazanin puolustus on toiminut uskomattoman laadukkaalla tasolla oikeastaan kierroksesta toiseen. Yksi selkeä syy AK Bars Kazanin hienolle pelivireelle on se, että loukkaantumisia ei ole. Tähänkin otteluun kotijoukkue pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Kotivoiton todennäköisyyttä entisestään kasvattaa sekin tieto, että Avtomobilist Yekaterinburgilla loukkaantumisia löytyy. Vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa tänään ovat André Deveaux, Vladislav Yegin sekä Stanislav Zhmakin. Kyseisen kolmikon paluusta vierasjoukkueen vahvuuteen ei tässä kohdassa tarkempaa tietoa ole.

Avtomobilist Yekaterinburgin parhaat pelaajat ovat tähän mennessä olleet Fyodor Malykhin sekä Anton Lazarev, mutta kyseisen kaksikon takaa ei muita ratkaisijoita vierasjoukkueelta olekaan löytynyt. Varsinkin Fyodor Malykhinin tehot ovat olleet kultaakin kaliimpia Avtomobilist Yekaterinburgille, mutta valitettavasti vierasjoukkueen tehot ovat käytännössä täysin kahden pelaajan varassa. AK Bars Kazanilta ratkaisuvoimaa löytyy periaatteessa jokaisesta neljästä kentästä, joten siinä mielessä vierasjoukkueen juhlia tänään tuskin on tosissaan tiedossa. AK Bars Kazan taistelee edelleen tiukasti itäisen konferenssin mestaruudesta yhdessä Barys Astanan kanssa, joten missään tapauksessa tälläisistä otteluista turhia pistemenetyksiä ei voida ottaa. Avtomobilist Yekaterinburg on osoittanut yllätysvalmiutensa, mutta tänään kotijoukkue tulee olemaan sentään liikaa.

Veikkaussivut | Tuomas