AK Bars Kazan - Nizhny Novgorod 9.12.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2013
Jaa tämä...

Onko Nizhny Novgorod pelkkää paperia kazanilaisten vieraana?

AK Bars Kazan – Nizhny Novgorod, merkki 1, kerroin 1,65 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,65 | 4,40 | 4,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, AK Bars Kazan sekä Nizhny Novgorod iskevät suhteellisen mielenkiintoisessa ottelussa yhteen. Itäisessä konferenssissa AK Bars Kazan on tällä hetkellä toisena, kun taas samasta konferenssista Nizhny Novgorod löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kolmetoista pistettä AK Bars Kazanin eduksi. Nizhny Novgorod on pelannut erinomaisen alkukauden, mutta tässä ottelussa Nizhny Novgorod on selkeän altavastaajan asemassa. Materiaaliltaan AK Bars Kazan on äärimmäisen laadukas ja kotijoukkue taisteleekin yhdessä Barys Astanan kanssa itäisen konferenssin mestaruudesta.

AK Bars Kazan on ollut lyhyesti kerrottuna kohtalaisen vahva kotijoukkue, sillä yhdeksäntoista kotiottelua ovat tuottaneet AK Bars Kazanille neljätoista voittoa! AK Bars Kazan on kotonaan napannut suomeksi sanottuna voittoja voittojen perään. AK Bars Kazan onkin tilastojen valossa itäisen konferenssin paras kotijoukkue. AK Bars Kazan on kieltämättä ollut toki viime aikoina hieman epätasainen, mutta muutaman heikomman ottelun perusteella on turhaa tehdä AK Bars Kazanin kohdalla sen suurempia johtopäätöksiä. Jokainen huippujoukkue kokee myös runkosarjassa vaiheen, jolloin tappioita tulee hieman enemmän ja nyt se on ollut kazanilaisten kohdalla.

Nizhny Novgorodin itseluottamus on todennäköisesti erittäin korkealla, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa. On kuitenkin pystyttävä katsomaan myös tuloksien taakse. Nizhny Novgorod ansaitsee ehdottomasti paikkansa itäisen konferenssin kärjen takana, mutta Nizhny Novgorod on voittanut paljon otteluita maalin erolla. Ne olisivat voineet ihan yhtä hyvin kääntyä Nizhny Novgorodia vastaan. Lähtökohtaisesti etenkin vieraissa Nizhny Novgorodin otteluohjelma on viime aikoina ollut erittäin helppo. Ei missään tapauksessa vähätellä esimerkiksi Sibiriä tai Vitjazia, mutta onhan nyt AK Bars Kazan joukkueena täysin eritason ryhmä. Lähdetään liikenteeseen AK Bars Kazanin kotivoitosta.

Veikkaussivut | Tuomas